gebelik var mıı

mormeleks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
31
1
27
kızlar adete 6 gün var bugün sabahtan beri adet ağrısı çekiyorum, adet olcakmışım gibi hissediyorum. daha önceleri hiç böyle olmazdım sedefe adet olcağım zaman karnım ağrırdı. sabah ilk idrarla test yaptım test prodoctor. hayalet çizgi görüyorum sanki ama emin olanadım bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_5578.jpeg
    IMG_5578.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5580.jpeg
    IMG_5580.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 48
kızlar adete 6 gün var bugün sabahtan beri adet ağrısı çekiyorum, adet olcakmışım gibi hissediyorum. daha önceleri hiç böyle olmazdım sedefe adet olcağım zaman karnım ağrırdı. sabah ilk idrarla test yaptım test prodoctor. hayalet çizgi görüyorum sanki ama emin olanadım bakar mısınız?
Normal test mi erken olandan mi karartma yaptığında var gibi gördüm

IMG_2330.jpeg
Bende yaptım daha yeni, benim de adet olmama 7 gün var ama fitil kullanmak gerekiyor o yüzden yapmıştım böyle çıktı benim ki de ama 8 dakka da filen 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

valla dakikasına bakmadım yaptım unuttum sonra bakmayı 😂

erken olandan
Var gibi benim adete 4 gün kala normalde silik olarak öğrendim ama aşılamaydı çatlama gününde oldu diye erken öğrendim senin belki çatlama geç olmuştur yeni yükseliyor değerim bir iki gün sonra tekrarla inşallah hakkında hayırlısı olsun Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 🤲🏻 🌸

Kızlar bende sanki silik çizgi görüyorum bana da yorum yapar mısnz

Eklentiler

• 1000007175.jpg
    1000007175.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 51
Var gibi benim adete 4 gün kala normalde silik olarak öğrendim ama aşılamaydı çatlama gününde oldu diye erken öğrendim senin belki çatlama geç olmuştur yeni yükseliyor değerim bir iki gün sonra tekrarla inşallah hakkında hayırlısı olsun Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 🤲🏻 🌸
ne zaman kan versem çıkar acaba

Yok diye düşünerek eve gelince yaptım hemen ilaçımı yutayım diye , böyle çıkınca kaldım şimdi 🤦‍♀️🤦‍♀️ ben daha önce net çizgi çıkan yalancı gebelik testi de gördüm bu arada başıma geldi 😂
bende geçen ay yaşadım o yalancı pozitifi, şimdi rahatım bayağı bi kan da görmeden inanmicam 😂

X