- 16 Kasım 2021
- 245
- 80
- 13
- 33
- Konu Sahibi Melekkmelek
Yok kan vermedim onda negatif görünce bıraktım direkTabi olan var sen kañ verdin mi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kan vermedim onda negatif görünce bıraktım direkTabi olan var sen kañ verdin mi hiç
Canım ben adete altı gün kala yapmaya başladım erken gebelik testini adet olacağım gün sabah negatifti öğleden sonra kaset test yaptım pozitifti bence bekleKızlar merhaba size bir sorun olacaktı. 2 7 Kasım yumurtlama günlerimdi biz eşimle 2 3 5 kasımda birlikte olduk. Adetime 4 gün var ben bugün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. Bir umudum olmalı mı yoksa 4 gün kala yapılan test kesin sonuç verir mi
Bence adet gününü bekle canım kafana takma yoksa hasta olacağın olsa bile gecikir hastalığınYok kan vermedim onda negatif görünce bıraktım direk
canım daha 2 aylık evlisin tedavi yöntemi araştırmak için sence çok çok erken değil mi bence öyle çünkü ama gene de sen bilirsin :)İnşallah düşük olmaz bebeğin seninle kalır. Mfk araştıracağım nasıl oluyor ama umarım bugün yaptığım test yanlıştır kimileri adetten 5 6 gün sonra pozitif görüyor inşallah benimde öyledir bugün yaptığım teste inanmak istemiyorum çünkü
Ay inşallah senin ki gibi olur yaa bakalım artık yarın adet günüm olmazsam ondan sonra yaparımCanım ben adete altı gün kala yapmaya başladım erken gebelik testini adet olacağım gün sabah negatifti öğleden sonra kaset test yaptım pozitifti bence bekle
İlk gebeliğimde iki gün önce öğrenmiştim adetten ama kesinlikle geçtiğinde yapmak daha iyi
Takmamaya çalışıyorum artık zaten bakalım adeti bekleyeceğimBence adet gününü bekle canım kafana takma yoksa hasta olacağın olsa bile gecikir hastalığın
Erken zaten onu bir arkadaş söyledi bende bakarım dedim bir kaç ay daha geçsin artık kısmetcanım daha 2 aylık evlisin tedavi yöntemi araştırmak için sence çok çok erken değil mi bence öyle çünkü ama gene de sen bilirsin :)
Tamam canım bir gelişme olursa bnda yaz dilerim hersey gönlünce olur ⚘Takmamaya çalışıyorum artık zaten bakalım adeti bekleyeceğim
Yazarım inşallah teşekkür ederim :)Tamam canım bir gelişme olursa bnda yaz dilerim hersey gönlünce olur ⚘
Kızlar bugün adetim 4 gün gecikti ama hala adet olmadım ne yapmalıyım ya aklım çok karıştıTamam canım bir gelişme olursa bnda yaz dilerim hersey gönlünce olur ⚘
Test yapınKızlar bugün adetim 4 gün gecikti ama hala adet olmadım ne yapmalıyım ya aklım çok karıştı
Adete 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden test yapmadımTest yapın
8 gün geçmiş yapın lütfenAdete 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden test yapmadım
Bu gün olmazsam yarın yapacağım artık :) hayırlısı olur inşallah ya8 gün geçmiş yapın lütfen
Hayırlısı olsunBu gün olmazsam yarın yapacağım artık :) hayırlısı olur inşallah ya
Test yaptınız mıBu gün olmazsam yarın yapacağım artık :) hayırlısı olur inşallah ya
Canım test yap evdeKızlar bugün adetim 4 gün gecikti ama hala adet olmadım ne yapmalıyım ya aklım çok karıştı
Yapmadım o gece adet oldumTest yaptınız mı
Hayırlısı olsunYapmadım o gece adet oldum
Amin inşallahHayırlısı olsun