• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mıdır yardım edinnn

Kızlar merhaba size bir sorun olacaktı. 2 7 Kasım yumurtlama günlerimdi biz eşimle 2 3 5 kasımda birlikte olduk. Adetime 4 gün var ben bugün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. Bir umudum olmalı mı yoksa 4 gün kala yapılan test kesin sonuç verir mi
Canım ben adete altı gün kala yapmaya başladım erken gebelik testini adet olacağım gün sabah negatifti öğleden sonra kaset test yaptım pozitifti bence bekle
İlk gebeliğimde iki gün önce öğrenmiştim adetten ama kesinlikle geçtiğinde yapmak daha iyi

İnşallah düşük olmaz bebeğin seninle kalır. Mfk araştıracağım nasıl oluyor ama umarım bugün yaptığım test yanlıştır kimileri adetten 5 6 gün sonra pozitif görüyor inşallah benimde öyledir bugün yaptığım teste inanmak istemiyorum çünkü
canım daha 2 aylık evlisin tedavi yöntemi araştırmak için sence çok çok erken değil mi bence öyle çünkü ama gene de sen bilirsin :)

Canım ben adete altı gün kala yapmaya başladım erken gebelik testini adet olacağım gün sabah negatifti öğleden sonra kaset test yaptım pozitifti bence bekle
İlk gebeliğimde iki gün önce öğrenmiştim adetten ama kesinlikle geçtiğinde yapmak daha iyi
Ay inşallah senin ki gibi olur yaa bakalım artık yarın adet günüm olmazsam ondan sonra yaparım

Back