• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı

people13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
51
6
1
31
Kızlar merhaba sizce bu görüntülerde gebelik var mı ? üstteki daha belirginEki Görüntüle 3523590 ama o bile çok silik aynı durumu yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_3125.jpeg
    IMG_3125.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 58
Belki daha yeni yeni tutundu canım adetin 2 gün geciksin testi tekrarla bence canım ama o zamana kadar da dikkat et kendine canım

Olursa ilk olucak , nelere dikkat etmeliyim bilginiz varsa paylaşabilir misiniz
Canım bende 11 haftalık hamileyim. Ağır kaldırma kesinlikle. Tarçın, karanfil den uzak dur. Çünkü onlar rahimi gevşetiyor Allah kurusun bir düşüğe sebep olur. Bitki çaylarından ıhlmaur içebilirsin ama şimdilik tüm çaylardan uzak durursan iyi olur. Kafeini sınırla çok fazla tüketme. 200 mg geçme ama şu an içmesen de olur ya güzel bi tutunsun bebiş şimdilik. Folik asit kesinlikle kullanmaya başla. Meyve ye dengeli bir şekilde tabi. Maydanozu çok fazla tüketme hani Bi salatanın içinde olur olsun ye ama çok fazla tüketme çünkü onun da rahim gevşetme özelliği var canım. Süt ayran Peynir yiyebiliyırsan tüket canım.

Canım bende 11 haftalık hamileyim. Ağır kaldırma kesinlikle. Tarçın, karanfil den uzak dur. Çünkü onlar rahimi gevşetiyor Allah kurusun bir düşüğe sebep olur. Bitki çaylarından ıhlmaur içebilirsin ama şimdilik tüm çaylardan uzak durursan iyi olur. Kafeini sınırla çok fazla tüketme. 200 mg geçme ama şu an içmesen de olur ya güzel bi tutunsun bebiş şimdilik. Folik asit kesinlikle kullanmaya başla. Meyve ye dengeli bir şekilde tabi. Maydanozu çok fazla tüketme hani Bi salatanın içinde olur olsun ye ama çok fazla tüketme çünkü onun da rahim gevşetme özelliği var canım. Süt ayran Peynir yiyebiliyırsan tüket canım.
Çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim sizin de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 umarım ben de gebeyimdir 🥹

Artımed kullanmadım o kötü biliyorum. Biri predictor diğerleri de iyi marka. 6test yaptım 3ü silik çizgi. Kan negatif.
Aynısı bana oldu. Hem de iki ay üst üste. Kadın doğuma gitmedim fakat pcoslu olduğum için diyetisyen hormonlarımın dengesizliğinden olabileceğini söyledi. Bir de artık hemen test yapmicam yumurtlamadan 15-16 gün sonra adetim gelmezse öyle yaparım. Çok hevesim kırıldı

Artımed kullanmadım o kötü biliyorum. Biri predictor diğerleri de iyi marka. 6test yaptım 3ü silik çizgi. Kan negatif.
Valla canım bilemiyorum ama kanda çıkmadığına göre gebelik yok maalesef. Sen yine de eğer çocuk düşünüyorsanız canım doktor tüm hormonlarına tüm değerlerine baksın canım

Aynısı bana oldu. Hem de iki ay üst üste. Kadın doğuma gitmedim fakat pcoslu olduğum için diyetisyen hormonlarımın dengesizliğinden olabileceğini söyledi. Bir de artık hemen test yapmicam yumurtlamadan 15-16 gün sonra adetim gelmezse öyle yaparım. Çok hevesim kırıldı
Bende hormon dengesizliği de yok diye biliyorum geçen ay kadın doğum doktoru herşey yolunda dedi. Gerçekten insan çok garip oluyor acaba var mı diye diye

Back