Son durumunuz nedirBugün de bekleyip yarın kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah hamileyimdir ve sağlıklıdır.
Çok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.Son durumunuz nedir
Sağlıkla gelsin dünyayaÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Allah sağlıkla büyütsünAmin rabbim isteyen bunun için emek veren bütün kadınlarımıza anne olmayı nasip etsin.
Anında böyle çıktı iki dakka olmada. Adetten bı gün önce yaptım adetimde iki gün gecikti sizce gebelik varmıdır beyaz akıntı var adet olmam inşallah degilmi sizce varmı gebelik arkadaşlarÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Var gibi görünüyor testi tekrarladınız mı ya da kan verdiniz miAnında böyle çıktı iki dakka olmada. Adetten bı gün önce yaptım adetimde iki gün gecikti sizce gebelik varmıdır beyaz akıntı var adet olmam inşallah degilmi sizce varmı gebelik arkadaşlar
Kan verdim iki gün geciktiği akşam beta 99.09 10gunluk hamilesiniz dedi doktorVar gibi görünüyor testi tekrarladınız mı ya da kan verdiniz mi
Yaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahKan verdim iki gün geciktiği akşam beta 99.09 10gunluk hamilesiniz dedi doktor
Amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sizinde rabbim kucağınızi boş bırakmasın inşallahYaa çok sevindim hayırlı olsun inşallahdarısı tüm isteyenlere olsun bende dahil
İnşallahAmin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sizinde rabbim kucağınızi boş bırakmasın inşallah
İnşallahbeta takiplerinizi yaptırın lütfen inşallah sağlıkla ilerler . Sağlıcakla kalın
Merhabalar neler yaptın bende 2 senedir çabalıyorum rabbim nasip etmediÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Merhaba bende pkosluyum ve uzun zamandır başarısızım gebelik konusunda bana da anlatır mısın lütfenÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Meltem merhaba bu ay neler yaptın?benim yine tutmadıMerhabalar neler yaptın bende 2 senedir çabalıyorum rabbim nasip etmedi
Bugün olmam lazımdı olmadım yarın sabah test yapacağım ben eski zaman kadınlarından yardım aldım geçen ay kasığıma ve belime cere çektirdim bakalım sabah ki testte ne ile karşılaşacağım. Sen neler yaptınMeltem merhaba bu ay neler yaptın?benim yine tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?