Gebelik var mı ?

gzmm1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
55
6
24
Adetim uygulamaya göre 5 gün geçti, dün şeffaf akıntıyla birlikte çoook açık renkte pembelikte vardı.Adetim şuan çoktan başlayıp kırmızıya dönmesi lazımdı, ama dönmedi gece ve gün boyu sadece peçeteye sildiğimde akıntıyla karışık açık renk geliyordu biraz önce test yaptım ilk 5 dk da bu sonuç çıktı sizce gebelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_2241.jpeg
    IMG_2241.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 308
Baya dikkatli bakınca bi çizgi var ama o kağıdın altındaki teste ait çizgi de olabilir, bilemedim

Var gibi duruyor kan verirseniz direk çıkar. Hayırlısı olsun hakkınızda

Belli belirsiz duruyor isterseniz bir kan verin hakkınız da hayırlısı olsun 🥰

şimdi çektim kamerada çok belli olmuyor ki

Sanırım çok yeni, geç döllenme dediklerinden olabilir, kan tahlili verirseniz net sonuç çıkar. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

Adetim uygulamaya göre 5 gün geçti, dün şeffaf akıntıyla birlikte çoook açık renkte pembelikte vardı.Adetim şuan çoktan başlayıp kırmızıya dönmesi lazımdı, ama dönmedi gece ve gün boyu sadece peçeteye sildiğimde akıntıyla karışık açık renk geliyordu biraz önce test yaptım ilk 5 dk da bu sonuç çıktı sizce gebelik var mı ?
daha önce böyle bir gecikme yaşadınız mi

daha önce böyle bir gecikme yaşadınız mi
Benim adetim ilk gündem beri düzensiz olur hiçbir zaman günü gününe olmadım 23 yaşındayım korunmasız ilişki yaşıyoruz. Daha öncelerindede adetimin geciktiği olmuştu ama akıntı geldikten hemen sonra kanama başlıyordu ilk kez 24 saati geçmesine rağmen kanama başlamadı

Benim adetim ilk gündem beri düzensiz olur hiçbir zaman günü gününe olmadım 23 yaşındayım korunmasız ilişki yaşıyoruz. Daha öncelerindede adetimin geciktiği olmuştu ama akıntı geldikten hemen sonra kanama başlıyordu ilk kez 24 saati geçmesine rağmen kanama başlamadı
umarım hamilesinizdir🥰

canım gebelik var gözüküyor eğer kan verebilirsen net belli olur. sen netleşene kadar kendine dikkat et .....

X