• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sağlıkla İşallah Kucağınızı doldursun benimde ilk gebeliğim düşükle bitti Rabbim evlatla Sınamasın
AA öylemi üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklıdır canım 🤲🏻 Amin inşallah canım zor evet inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıkla İşallah Kucağınızı doldursun benimde ilk gebeliğim düşükle bitti Rabbim evlatla Sınamasın
Çok gecmis olsun bende aynı seyi yaşadım 3 ay önce. Bu sabah aynı marka testte silik cizgi gordum ama bi kac saat once testi tekrarladim negatif cikti. Aklim cok karisti. Umarim saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Çok gecmis olsun bende aynı seyi yaşadım 3 ay önce. Bu sabah aynı marka testte silik cizgi gordum ama bi kac saat once testi tekrarladim negatif cikti. Aklim cok karisti. Umarim saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Yaa Hayırlısı İşallah Rabbim kucağımızı doldursun 🙏

Hanımlar merhaba. Bizim de bu ay ikinci denemeniz ovülasyon testi yaptım 24 şubat yani 12. Gün pik oldu 13. Gün yine çift çizgiydi ama gece 00.00 da silikleşmeye başladı 12-13-14. Günleri değerlendirdik şu an 19. Günümdeyim Progesteron 10.6 çıktı ama beta hcg negatif adetime 8 gün var sizce yok mu gebelik yoksa erken mi bakmışım. Sol alt yumurtlalığımda bir his var sadece başka belirti yok

Back