Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var hayırlı olsunTest yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba gecelik var mı? Eki Görüntüle 2708912
Evet var hayirli olsun. Darısı başımıza insallahTest yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba gecelik var mı? Eki Görüntüle 2708912
Canim 5 dakika icinde ciktiysa vardir adetin gectimi gunuTest yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba gecelik var mı? Eki Görüntüle 2708912
Evet var.
koyulasma var bence kan verin öyle takip edinEki Görüntüle 2709016 soldaki bugun yaptıgım test sağ tarafta ki 2 gün önceki sanki hiç değişiklik yok
İlk 5 dakika içinde vardı saklıyorum testleri saat geçtikçe bu kadar belli bile degilCanim 5 dakika icinde ciktiysa vardir adetin gectimi gunu
2 günde koyulasma olmuş bence kan verinEki Görüntüle 2709016 soldaki bugun yaptıgım test sağ tarafta ki 2 gün önceki sanki hiç değişiklik yok
Hayirlisi canim adet gunun gecerse bir kac gun sonra kan verİlk 5 dakika içinde vardı saklıyorum testleri saat geçtikçe bu kadar belli bile degil
15 gün gecikti adetim zaten düzensiz adet döngüm varHayirlisi canim adet gunun gecerse bir kac gun sonra kan ver
Baya gecikmiş canım kan ver genelde bendede geç döllenme oluyor inşallah hamilesindir15 gün gecikti adetim zaten düzensiz adet döngüm var
Koyulasma var testinde gec dollenme olmus olabilir hayirlisi olsun15 gün gecikti adetim zaten düzensiz adet döngüm var