Ben görüyorum var gibi canımAdetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım kameraya cok belli olmuyor ama cok hafif bir cizgi var görebilen olur mu bilmiyorum.. adet belirtilerimin hepsi var ama adet olmuyorum.. Bu testede pek guvenmiyorum ama.. iyice kafam allak bullak oldu..
5 ile 10 dakika icinde ama 10 dk olmamistir tam.. 2 3 dk bekledim bir sey ckmiyor sonra mutfaga gittim bir kac dk oyalandim gelince bir bakayım dedim boyleydiçizgi ne kadar sure sonra cıktı
adetime 8 gun varkende pembe kanama olmustu 1 gun cok az sekilde o gunden beri şüpheleniyorum.. yarin sabah baska bir testle deneyecgim simdi baska bir testle yapsam ckmazsa diye korkuyorum zaten cok silik sabah ilk idrarla yapmama ragmen p.sebeple yarin sabahi bekliyim dedimVar gibi sanki birde baska bi testle yada erken gebelik testiyle deneyin 7 gun gecmeye daha fazla belli olmasi lazim ama belki geç döllenmedir.
en azindan tasdiklenmesi iyi oldu benim icin dedim kafayi yedim olmayan cizgiyi goruyorum diyeBen görüyorum var gibi canım
Yada git bi kan ver varsa kanda zaten cikar canm hic korkmaadetime 8 gun varkende pembe kanama olmustu 1 gun cok az sekilde o gunden beri şüpheleniyorum.. yarin sabah baska bir testle deneyecgim simdi baska bir testle yapsam ckmazsa diye korkuyorum zaten cok silik sabah ilk idrarla yapmama ragmen p.sebeple yarin sabahi bekliyim dedim
Fotoğrafta da böyle belliyse daha nettir yani bence sabah veya 2 gün sonra 1 kere daha tekrar yine çıkarsa kan veren azindan tasdiklenmesi iyi oldu benim icin dedim kafayi yedim olmayan cizgiyi goruyorum diye
insaAllah insaAllahhh kesinlessinde hele bi daha tam sevinecegim o zaman :)Gebelik var hayırlı olsun canım
Esim evde suan varsa ona surpriz yapmak istiyorum o sebeple gidemiyorum saglik ocagina yarin yeniden idrar testi yapip sonuca gore kan vereceğim.. bu testten yapip pozitif olup sonra negatif çkanlar varmis biraz arastirdim ondan cok umitlenmemeye calisiyorumYada git bi kan ver varsa kanda zaten cikar canm hic korkma
insaAllah ayni sekilde cikarFotoğrafta da böyle belliyse daha nettir yani bence sabah veya 2 gün sonra 1 kere daha tekrar yine çıkarsa kan ver
Başka test alma şansın yok mu canım ben hep oncomed alıyordum o gayet güzel onunda fiyatı çok ucuzinsaAllah ayni sekilde cikar
bugun alip yapacagim yeniden.. ama sabah ilk idrarla yapmistim bunu simdi gun icinde yapacagim icin ckar mi kiBaşka test alma şansın yok mu canım ben hep oncomed alıyordum o gayet güzel onunda fiyatı çok ucuz
Bu testi yapanların çoğu hüsrana uğruyor canım. Başka marka testle yap bence.Adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım kameraya cok belli olmuyor ama cok hafif bir cizgi var görebilen olur mu bilmiyorum.. adet belirtilerimin hepsi var ama adet olmuyorum.. Bu testede pek guvenmiyorum ama.. iyice kafam allak bullak oldu..
Çıkar canım eğer gebelik varsa çıkarbugun alip yapacagim yeniden.. ama sabah ilk idrarla yapmistim bunu simdi gun icinde yapacagim icin ckar mi ki
Bu testi yapanların çoğu hüsrana uğruyor canım. Başka marka testle yap bence.
Çıkar canım eğer gebelik varsa çıkar
o zaman kan vermelısınız5 ile 10 dakika icinde ama 10 dk olmamistir tam.. 2 3 dk bekledim bir sey ckmiyor sonra mutfaga gittim bir kac dk oyalandim gelince bir bakayım dedim boyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?