Gebelik var mi?

Yoook hep stres atıp laf sokmaya gelenler yok bazen sefasını ele cezasını bize çektirmeye gelenler de oluyor sürekli aynı konuları açıyolar
Muhtemelen benden büyüksünüz diye tahmin ediyorum haddimi aşmak istemem kırıcı bir şey söylediysem de kusura bakmayın asla niyetim böyle bir şey değildi. Sadece gerçekten bende stresli bir dönem geçiriyorum o yüzden tedirginim, bir kusurum olduysa affola.

E doğum yakın o zaman belki de ikiz üçüzdür belli mi olur yani o kadar çıkmamış ama kesin vardır yani Dr lar görememiştir kanda da kesin laboratuvar çalışanları hata yapmıştır yani kesin hamilesin dediği gibi çoklu gebelikte olabilir

Olmadığını bu kadar sevimli bir şekilde anlatmaya çalıştığınız için teşekkür ederim

Tepkinizi anlıyorum mümkün olamayacağını söylüyorsunuz evet ama bilinçsiz olunca her şeyden şüphe duyabiliyorsunuz
O zaman 5 ayını tereddütle gecirecegine kendini bilgilendir be kuzum, bu devirde bu bilinçsizlik çok kötü senin için... cok zarar görürsün böyle

O zaman 5 ayını tereddütle gecirecegine kendini bilgilendir be kuzum, bu devirde bu bilinçsizlik çok kötü senin için... cok zarar görürsün böyle
Evet abla çok haklısın gerçekten, şu 5 aydır ne yaşadığımı bir ben bilirim. Bilinçsizlik çok kötü bir şey

Daha önceki konularında da herkes imkansız demişti ama hala inatla aynı konu için savaş veriyorsun
Duymak istediğin 'hamilesin' kelimesiyse 3 deyince buradan hep beraber yazalım sana 'hamilesin' diye sende mutlu ol bizde kurtulalım artık şu konudan

Endişe ediyorum o yüzden kusura bakmayın, yorumunuz için teşekkür ediyorum

Endişe ediyorum o yüzden kusura bakmayın, yorumunuz için teşekkür ediyorum
Tatlım neyine endişe ediyorsun? Diğer konun da da çok açık anlattım yine yazıcam bu sefer farklı bir sekilde ama 1 daha aynı konuyu açarsan ban yemekten kurtulamazsın.
Bak surtunmelerde hamile kalmak zaten çok zor. Hadi oldu diyelim 1 ay sonra yani adet görsen dahi test yaptığında sonuç pozitif çıkar. Hadi teste guvenmedin kan verdin sonucun pozitif çıkmama ihtimali yok. Hadi en kötüsünü düşün testin karıştı hastanede ve negatif gözüktü. 6 kere kan vermişsin en azından 1i mutlaka pozitif çıkardı. Hadi kanida bırak artık 7 haftadan sonra ulturasyonda bebeği gormemen imkansız. Karnına cihazı dayar dayamaz mutlaka görünür orada koca kafa bir şey.
Bak daha hadilere devam ederim ama bunlar yeterli diye düşünüyorum. Umarım anliyacaksin bu sefer .....

Çok teşekkür ediyorum yazıp her şeyi detaylı bir şekilde anlatıp emek verdiğiniz için, gayet net bir şekilde anladım çok sağolun, hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…