Gebelik var mi?

Keyfini erkek sürmüş derdi kadını almış DAHA ne kadar küçük düşürür ki insan kendini
Belki haklısınız evet ama insanlar zaten bu kadar zor durumdayken bir de birilerinin aşağılamasını kaldıramayabilir bununda farkında olmanızı rica ediyorum. Farkında olmadan birine sebep olup vebal almayın.

Şakamisiniz? Bence takıntı için tedavi olun. Yok iste yok. Hamile değilsiniz olamazsınız imkanı yok. Imkansız. Kesinlikle değilsiniz. Spermler vücut derinize saklanıp sizi 1 sene sonra hamile bırakmaz.
Umarım ikna edici olmuşumdur.

Edebilir efendim neden edemesin bu arkadaş imkansızı başarma pesinde

Belki haklısınız evet ama insanlar zaten bu kadar zor durumdayken bir de birilerinin aşağılamasını kaldıramayabilir bununda farkında olmanızı rica ediyorum. Farkında olmadan birine sebep olup vebal almayın.
Zor durum ? Hanımefendi Allah insanlara irade ve BEYİN VERMİŞ ölçüp biçip yargılasın sebep sonuç ilişkisi kursun diye zor duruma siz kendinizi sokmuşsunuz bu bir. İkincisi burda insanların aşağılamasını kaldıramayan bünyeniz dünyaya o günahsız canı getirirken ya da getirince onca bakış lafa karşı durabileceğinizi de hesaba kattınız mı? Haaaa son olarak vebal konusuna hiç girmeyin bence şurda 5 dk lık zevk için günahsız bir sabinin vebaline girebilecek birinden bunu duymak komik oluyor

Teşekkür ederim yorumunuz için

Ne yaşandığını bilmeden bu kadar kolay insanı yargılamak, bir şey diyemiyorum size.

Normal değilsin

İşte öyle tam da okuduğunuz gibi bir şey değil.
Çok çok özür dilerim bugün ilacımı almadığım için mesajların arkasında saklı olan manaları sebepleri anlama yeteneğim biraz pasif... Tut kolundan seni böylesi bir psikolojiye sokan adamı götürsün yurtdısına 7 8 doktor baksın değerlerine zira Türk doktorları 17 haftalıklen bile göremeyecek kadar toylar... 30000 tane konu açtığınız içinde şikayet ediyorum artık yeter

hayırlı olsun benım tanıdıgımdada böyle olmustu.7.kez kanda cıkmıstı.
ve kzı olmuştu hayırlı olsun

insanı zorla günaha sokuyosunuz ya

Buyrun edin

Bu kadar ödünüz b.kunuza karışıyorsa hiç bu işlere bulaşmasanız?
5’inci ayda 6’ncı kez test yapmalar filan.
Bence psikiyatriste gidin gitmeniz gereken yer orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…