- 11 Aralık 2019
- 54
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mirayclkkk
-
Gerçekten miHamilesin çok geçmiş olsun
Belki haklısınız evet ama insanlar zaten bu kadar zor durumdayken bir de birilerinin aşağılamasını kaldıramayabilir bununda farkında olmanızı rica ediyorum. Farkında olmadan birine sebep olup vebal almayın.Keyfini erkek sürmüş derdi kadını almış DAHA ne kadar küçük düşürür ki insan kendini
Tabi Canım bi arkadaşım sürtünme yoluyla ilişkiden sonra 1 yıl adet gördü 1 yılın sonunda hamile olduğunu ogrendiGerçekten mi
Edebilir efendim neden edemesin bu arkadaş imkansızı başarma pesindeŞakamisiniz? Bence takıntı için tedavi olun. Yok iste yok. Hamile değilsiniz olamazsınız imkanı yok. Imkansız. Kesinlikle değilsiniz. Spermler vücut derinize saklanıp sizi 1 sene sonra hamile bırakmaz.
Umarım ikna edici olmuşumdur.
Nasıl yaniTabi Canım bi arkadaşım sürtünme yoluyla ilişkiden sonra 1 yıl adet gördü 1 yılın sonunda hamile olduğunu ogrendi
Zor durum ? Hanımefendi Allah insanlara irade ve BEYİN VERMİŞ ölçüp biçip yargılasın sebep sonuç ilişkisi kursun diye zor duruma siz kendinizi sokmuşsunuz bu bir. İkincisi burda insanların aşağılamasını kaldıramayan bünyeniz dünyaya o günahsız canı getirirken ya da getirince onca bakış lafa karşı durabileceğinizi de hesaba kattınız mı? Haaaa son olarak vebal konusuna hiç girmeyin bence şurda 5 dk lık zevk için günahsız bir sabinin vebaline girebilecek birinden bunu duymak komik oluyorBelki haklısınız evet ama insanlar zaten bu kadar zor durumdayken bir de birilerinin aşağılamasını kaldıramayabilir bununda farkında olmanızı rica ediyorum. Farkında olmadan birine sebep olup vebal almayın.
Teşekkür ederim yorumunuz içinŞakamisiniz? Bence takıntı için tedavi olun. Yok iste yok. Hamile değilsiniz olamazsınız imkanı yok. Imkansız. Kesinlikle değilsiniz. Spermler vücut derinize saklanıp sizi 1 sene sonra hamile bırakmaz.
Umarım ikna edici olmuşumdur.
Ne yaşandığını bilmeden bu kadar kolay insanı yargılamak, bir şey diyemiyorum size.Zor durum ? Hanımefendi Allah insanlara irade ve BEYİN VERMİŞ ölçüp biçip yargılasın sebep sonuç ilişkisi kursun diye zor duruma siz kendinizi sokmuşsunuz bu bir. İkincisi burda insanların aşağılamasını kaldıramayan bünyeniz dünyaya o günahsız canı getirirken ya da getirince onca bakış lafa karşı durabileceğinizi de hesaba kattınız mı? Haaaa son olarak vebal konusuna hiç girmeyin bence şurda 5 dk lık zevk için günahsız bir sabinin vebaline girebilecek birinden bunu duymak komik oluyor
ERKEK ARKADAŞINIZLA SÜRTÜNME YOLUYLA İLİŞKİYE GİRMİŞSİNİZ.... dur bi daha okuyayım evet doğru okumuşum...sizden ricam yukarıdaki cümlede bana ait bir yargı bulmanızNe yaşandığını bilmeden bu kadar kolay insanı yargılamak, bir şey diyemiyorum size.
İşte öyle tam da okuduğunuz gibi bir şey değil.ERKEK ARKADAŞINIZLA SÜRTÜNME YOLUYLA İLİŞKİYE GİRMİŞSİNİZ.... dur bi daha okuyayım evet doğru okumuşum...sizden ricam yukarıdaki cümlede bana ait bir yargı bulmanız
Normal değilsin5 aydır sürekli acaba mı diye bu psikolojide olduğum için mi bilmiyorum artık doktora gittiğimde de hissediyordum ama ultrasonda hiçbir şey çıkmadı keza aynı şekilde tam 121 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı 6. Kez
Çok çok özür dilerim bugün ilacımı almadığım için mesajların arkasında saklı olan manaları sebepleri anlama yeteneğim biraz pasif...İşte öyle tam da okuduğunuz gibi bir şey değil.
Nasıl bişeyİşte öyle tam da okuduğunuz gibi bir şey değil.
hayırlı olsun benım tanıdıgımdada böyle olmustu.7.kez kanda cıkmıstı.Daha önce bir kaç kere konu açtım ama bir iki yorum dışında yorum alamadım. 5 ay önce sürtünmeli bir ilişki yaşadım zevk suyundan şüphe duyduğum için ella ertesi gün hapı kullandım 5 gün sonra adet oldum. 3 ay düzenli adet gördüm. 4. Adetim 10 gün gecikmeli doktor ultrasonda baktı gebelik görünmüyor dedi ve tarlusal verdi adet gördüm. Adet bittikten sonra tekrar gittim ultrasonla baktı gebelik görünmüyor dedi. 5. Ayın ilk günü yani 121. günde 6. Kez tekrar kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama karnımda ağrı hareket hissediyorum hala gebelik olabilir mi?
Buyrun edinÇok çok özür dilerim bugün ilacımı almadığım için mesajların arkasında saklı olan manaları sebepleri anlama yeteneğim biraz pasif...Tut kolundan seni böylesi bir psikolojiye sokan adamı götürsün yurtdısına 7 8 doktor baksın değerlerine zira Türk doktorları 17 haftalıklen bile göremeyecek kadar toylar... 30000 tane konu açtığınız içinde şikayet ediyorum artık yeter
Bu kadar ödünüz b.kunuza karışıyorsa hiç bu işlere bulaşmasanız?Daha önce bir kaç kere konu açtım ama bir iki yorum dışında yorum alamadım. 5 ay önce sürtünmeli bir ilişki yaşadım zevk suyundan şüphe duyduğum için ella ertesi gün hapı kullandım 5 gün sonra adet oldum. 3 ay düzenli adet gördüm. 4. Adetim 10 gün gecikmeli doktor ultrasonda baktı gebelik görünmüyor dedi ve tarlusal verdi adet gördüm. Adet bittikten sonra tekrar gittim ultrasonla baktı gebelik görünmüyor dedi. 5. Ayın ilk günü yani 121. günde 6. Kez tekrar kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama karnımda ağrı hareket hissediyorum hala gebelik olabilir mi?
Buraya herkes stres atıp birilerine laf sokmak için giriyor galiba, sizede yorumunuz için teşekkürlerhayırlı olsun benım tanıdıgımdada böyle olmustu.7.kez kanda cıkmıstı.
ve kzı olmuştu hayırlı olsun
insanı zorla günaha sokuyosunuz ya
Ahahahahahahahhaha küstüBuraya herkes stres atıp birilerine laf sokmak için giriyor galiba, sizede yorumunuz için teşekkürler
Teşekkürler yorumun içinAhahahahahahahhaha küstübir avazda dogurursun umarım 3 4 ay sonra falan
Ciddiyim bi psikolaga git.. kendi iyiliğin için.Teşekkürler yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?