• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı?

Emin değildim burada ki iyi ablalarım yardımcı oldu psikoljik olarak ve kan testi ile onaylandı.

İyi hadi gözün aydın. Bir daha altindan kalkamayacağın seylere kalkismaman icin bu yasadiklarin da sana ders olmus olsun ;)

Fazlasıyla hemde. umarım ilerleyen zamanlarda kötü bir haber almam.
Burda Melegini bekleyen herkese de Rabbim nasip eder inşallah.

Ozel gün cayi diye birsey var marketlerde belki gormussundur bir kac gun ondan ic insallah adetin gelir sen de ratlarsin

Fazlasıyla hemde. umarım ilerleyen zamanlarda kötü bir haber almam.
Burda Melegini bekleyen herkese de Rabbim nasip eder inşallah.
Sende ikna olmuşsun hamile olmadığına ve savunmuşsun demek ki takıntı değil şüpheymiş senin durum ..dikkatli ol bundam sonra evlen herşey serbest olsun

Pcos varsa hamile kalmak normal yolla bile cok zor. Bende pcos hastasiyim 2sene tedavi gördüm bebis icin.

Pcos varsa hamile kalmak normal yolla bile cok zor. Bende pcos hastasiyim 2sene tedavi gördüm bebis icin.
Rabbim bebeğinize de size sağlıklı omurler versin pko var 2 sene tedavi ardından ara verdik rahim duvarıma zarar verdi diaformin kullanmaya başladım onun sayesinde 1 ay düzenli oldum demekki tesadufmus inşallah beninde düzelir.

Rabbim bebeğinize de size sağlıklı omurler versin pko var 2 sene tedavi ardından ara verdik rahim duvarıma zarar verdi diaformin kullanmaya başladım onun sayesinde 1 ay düzenli oldum demekki tesadufmus inşallah beninde düzelir.

Kilo sorunu veya insulin direnci var miydi sende? Ben gluchopage yanj anti diyabetik kullanarak kendi kendime adet gormeye başladım. Doktoruna danis istersen canim

Back