- 12 Eylül 2015
- 65
- 7
- 16
- 28
- Konu Sahibi hemsiresena
Elimi yıkamışim kalmayan spermden miHahahahahah niye oyle diyorsun ki teorik olarak hamile kalmak icin 1 sperm yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimi yıkamışim kalmayan spermden miHahahahahah niye oyle diyorsun ki teorik olarak hamile kalmak icin 1 sperm yeter
Elimi yıkamışim kalmayan spermden mi
Tırnağımın arasında kalsa da sabunla temas etti kimyasalla temas eden sperm işlevini kaybediyor.Sperm denen canlilar mikroskobik canlilardir. Tırnağınin altinda bir tane bile kalmadigina emin misin?
Tırnağımın arasında kalsa da sabunla temas etti kimyasalla temas eden sperm işlevini kaybediyor.
Emin değildim burada ki iyi ablalarım yardımcı oldu psikoljik olarak ve kan testi ile onaylandı.O kadar eminsen burada konu açıp neden insanları meşgul ediyorsun guzel kardeşim?
Emin değildim burada ki iyi ablalarım yardımcı oldu psikoljik olarak ve kan testi ile onaylandı.
Fazlasıyla hemde. umarım ilerleyen zamanlarda kötü bir haber almam.İyi hadi gözün aydın. Bir daha altindan kalkamayacağın seylere kalkismaman icin bu yasadiklarin da sana ders olmus olsun
Fazlasıyla hemde. umarım ilerleyen zamanlarda kötü bir haber almam.
Burda Melegini bekleyen herkese de Rabbim nasip eder inşallah.
kız güldürdün beni Kızı zorla hamile edeceksinSperm denen canlilar mikroskobik canlilardir. Tırnağınin altinda bir tane bile kalmadigina emin misin?
Zaten pko hastasıyım uzun süre tedavi gördüm sonra bıraktım ona bağlı da gecikme olabilir diye düşünüyorum ama dediğiniz çayı deneyeceğim teşekkür ederim.Ozel gün cayi diye birsey var marketlerde belki gormussundur bir kac gun ondan ic insallah adetin gelir sen de ratlarsin
Sende ikna olmuşsun hamile olmadığına ve savunmuşsun demek ki takıntı değil şüpheymiş senin durum ..dikkatli ol bundam sonra evlen herşey serbest olsunFazlasıyla hemde. umarım ilerleyen zamanlarda kötü bir haber almam.
Burda Melegini bekleyen herkese de Rabbim nasip eder inşallah.
Tamam çok teşekkür ederim size.Sende ikna olmuşsun hamile olmadığına ve savunmuşsun demek ki takıntı değil şüpheymiş senin durum ..dikkatli ol bundam sonra evlen herşey serbest olsun
Rabbim bebeğinize de size sağlıklı omurler versin pko var 2 sene tedavi ardından ara verdik rahim duvarıma zarar verdi diaformin kullanmaya başladım onun sayesinde 1 ay düzenli oldum demekki tesadufmus inşallah beninde düzelir.Pcos varsa hamile kalmak normal yolla bile cok zor. Bende pcos hastasiyim 2sene tedavi gördüm bebis icin.
Rabbim bebeğinize de size sağlıklı omurler versin pko var 2 sene tedavi ardından ara verdik rahim duvarıma zarar verdi diaformin kullanmaya başladım onun sayesinde 1 ay düzenli oldum demekki tesadufmus inşallah beninde düzelir.
Doktorum vermişti zaten ama bu hafta sözüm var sonraki hafta gideceğim mutlaka .Kilo sorunu veya insulin direnci var miydi sende? Ben gluchopage yanj anti diyabetik kullanarak kendi kendime adet gormeye başladım. Doktoruna danis istersen canim