- 12 Temmuz 2006
- 56.152
- 215.867
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi hemsiresena
Lütfen gebelik fikrini artık kafanızdan çıkarın, hamilelik ihtimali olsa ihtimal var deriz ama asla hamile olamazsınız, imkansız, mümkün değil, siz kafaya taktıkça regl gecikir.size gerçekten çok teşekkür ederim yardımınız için stresimi azaltmaya çalışıyorum umarım adetim gelir.
Yaşadığınız tüm regl belirtileri size hamilelik belirtisi gibi geliyor ama gebelik yok, olamaz da.
Hamile olmadığınız düşüncesini kafanıza iyice yerleştirin, hamile değilsiniz, rahatlayın ve regl olmayı bekleyin, birde dediğim gibi bu mevsimde regl olma tarihleri değişebiliyor mevsimsel değişiklikler sebebiyle, birçok kadın ilkbahar ve sonbahar mevsim geçişlerinde regl gecikmesi yaşayabiliyor.
Sizin gecikmeniz büyük ihtimal kendinizi hamile sandığınız için yaşanıyor, hamile değilsiniz, sık sık tekrarlıyorum ki bu düşünce aklınıza yerleşsin.
Bu kadar sıkıntı yapan bir kişiliğiniz var madem nişanlınızla yüzeyselde olsa birşeyler yaşamayın.
Sizin yaşadığınız yüzeysel bir ilişki ve bu şekilde hamile kalmak mümkün değil, sperm suyla sabunla akıp gider, ellerinizi yıkayınca elinizde tek bir tane bile sperm kalmadı.