- 12 Eylül 2015
- 65
- 7
- 16
- 28
- Konu Sahibi hemsiresena
-
Ama bugün adet gunum ve hiç bişey yok belirtim de yok kasik ağrısı ve akintim var o kadarCanum sen bunu saha önceden yazmıştın hatırlıyorum ..yine tekrarlıyorum imkansıza takın hamile olman
Teşekkür ederimAdet belirtileri bunlar stres yaptığın için gecikiyordur ..yine çok merak ediyorsan git test al yap emin olursun
İşte ölmediyse yikaninca elimde kalıpta o bolgeyi yıkamak için degdigimde elimde varsa içeri giderse diye korktumSpermler füze mi canım nasıl olsun öyle
elini çok mu ileri ittin yıkarken. Olursa mucize olur.sıcak suyla yıkadıysan elini ölmüştür ler.İşte ölmediyse yikaninca elimde kalıpta o bolgeyi yıkamak için degdigimde elimde varsa içeri giderse diye korktum
Spermler havayla temas edince ölüyorlarmış canım yıkadın sabunladn falan ooo imkansızİşte ölmediyse yikaninca elimde kalıpta o bolgeyi yıkamak için degdigimde elimde varsa içeri giderse diye korktum
Sıcak değil normal çeşme suyu ve sabunla yıkadım ileri itemem zaten bakireyim normal yuzeyselelini çok mu ileri ittin yıkarken. Olursa mucize olur.sıcak suyla yıkadıysan elini ölmüştür ler.
Umarim öyledir sagolunSpermler havayla temas edince ölüyorlarmış canım yıkadın sabunladn falan ooo imkansız
Zaten bir daha olmaz bu korku ile tekrar yaşayamam stresten mi gecikiyor olabilir adetim ?Biz bu kadar uğraşırken senin böyle hamile kalman mucize olur takıntı yapma imkansız bişey bnce daha dikkatli ol evlenene kadar sabret canım
Evet stres yaptığın için gecikiyor kafanda bu sorunu bitirdiğinde adetin gelecek stresi bitir önce rahatlaZaten bir daha olmaz bu korku ile tekrar yaşayamam stresten mi gecikiyor olabilir adetim ?
İlginiz için çok teşekkür ederimEvet stres yaptığın için gecikiyor kafanda bu sorunu bitirdiğinde adetin gelecek stresi bitir önce rahatla
Sizi kırmak, rencide etmek için yazmadığımı belirtmek isterim öncelikle, sizde takıntı hastalığı var, bir uzmandan yardım almalısınız kesinlikle, anlattığınız şekilde hamile kalmanız imkansız, ellerinizi yıkamışsınız, yıkanan elde sperm kalmaz, kalması imkansız, hamile değilsiniz, bugün regl gününüzse regl olursunuz, olmuyorsanız da bunun 2 sebebi olabilir, 1. sebep hamile olabileceğiniz korkusu yaşadığınız için, 2. sebep mevsimsel değişiklik yüzünden gecikme.İşte ölmediyse yikaninca elimde kalıpta o bolgeyi yıkamak için degdigimde elimde varsa içeri giderse diye korktum
size gerçekten çok teşekkür ederim yardımınız için stresimi azaltmaya çalışıyorum umarım adetim gelir.Sizi kırmak, rencide etmek için yazmadığımı belirtmek isterim öncelikle, sizde takıntı hastalığı var, bir uzmandan yardım almalısınız kesinlikle, anlattığınız şekilde hamile kalmanız imkansız, ellerinizi yıkamışsınız, yıkanan elde sperm kalmaz, kalması imkansız, hamile değilsiniz, bugün regl gününüzse regl olursunuz, olmuyorsanız da bunun 2 sebebi olabilir, 1. sebep hamile olabileceğiniz korkusu yaşadığınız için, 2. sebep mevsimsel değişiklik yüzünden gecikme.
Sürekli hamile miyim diye düşünüp durmayın, değilsiniz, tıbben mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?