• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı?

hemsiresena

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
65
7
16
28
Lütfen yanlış anlamayın ablalarım biliyorum hepiniz bebek için çok ugrasiyorsunuz Rabbim hepinizin meleklerini en hayırlı zamanda nasip etsin biR sorum olacak benim takıntı hastalığım var bu soruyu sorma sebebim de psikolojik olarak buna inanmamak sozlumle birbirimizi tatmin ettik elime boşaldi hiç bir şekilde vajinama temas olmadı ve elimi sldim eve geldim aradan 15 dakika geçti ellerimi 2 kat sabunla yıkadım daha sonra vajinama degdim bu şekilde gebelik olur mu elimde ki sperm silince ve yıkayınca ölmüş müdür? Adetime de daha 18 gun vardi yani sat in 12. Gunu. Bugun adet gunum ne belirtim var ne gelen giden.Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Adet belirtileri bunlar stres yaptığın için gecikiyordur ..yine çok merak ediyorsan git test al yap emin olursun

Biz bu kadar uğraşırken senin böyle hamile kalman mucize olur takıntı yapma imkansız bişey bnce daha dikkatli ol evlenene kadar sabret canım

İşte ölmediyse yikaninca elimde kalıpta o bolgeyi yıkamak için degdigimde elimde varsa içeri giderse diye korktum
Sizi kırmak, rencide etmek için yazmadığımı belirtmek isterim öncelikle, sizde takıntı hastalığı var, bir uzmandan yardım almalısınız kesinlikle, anlattığınız şekilde hamile kalmanız imkansız, ellerinizi yıkamışsınız, yıkanan elde sperm kalmaz, kalması imkansız, hamile değilsiniz, bugün regl gününüzse regl olursunuz, olmuyorsanız da bunun 2 sebebi olabilir, 1. sebep hamile olabileceğiniz korkusu yaşadığınız için, 2. sebep mevsimsel değişiklik yüzünden gecikme.

Sürekli hamile miyim diye düşünüp durmayın, değilsiniz, tıbben mümkün değil.

Sizi kırmak, rencide etmek için yazmadığımı belirtmek isterim öncelikle, sizde takıntı hastalığı var, bir uzmandan yardım almalısınız kesinlikle, anlattığınız şekilde hamile kalmanız imkansız, ellerinizi yıkamışsınız, yıkanan elde sperm kalmaz, kalması imkansız, hamile değilsiniz, bugün regl gününüzse regl olursunuz, olmuyorsanız da bunun 2 sebebi olabilir, 1. sebep hamile olabileceğiniz korkusu yaşadığınız için, 2. sebep mevsimsel değişiklik yüzünden gecikme.

Sürekli hamile miyim diye düşünüp durmayın, değilsiniz, tıbben mümkün değil.
size gerçekten çok teşekkür ederim yardımınız için stresimi azaltmaya çalışıyorum umarım adetim gelir.

Back