• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı yok mu?

Hamile miyim

• Evet

OY: 18 94,7%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Çok erken

OY: 1 5,3%

• Ankete Katılan
    19

cimen4889

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
30
22
3
Slm herkese yaklaşık 8 aydır bu sayfayı takip ediyorum. Anne olmayı hayal eden arkadaşlardan biri de benim denemelerden sonuç alamayınca hastane yolu gözüktü sadece prolaktin oranım yüksek çıktı 42.00 malumunuz dostinex kullandım.BATa 2 gün kala bugün test yaptım
Burda hep okurdum var mı yok mu diye yorumlardım kendi kendime ama kendi testimi yorumlayamıyorum ?O yüzden helppp?

Eklentiler

• 52B8CCED-B758-4AD8-84AF-234B0F3673C9.webp
    52B8CCED-B758-4AD8-84AF-234B0F3673C9.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 74
Slm herkese yaklaşık 8 aydır bu sayfayı takip ediyorum. Anne olmayı hayal eden arkadaşlardan biri de benim denemelerden sonuç alamayınca hastane yolu gözüktü sadece prolaktin oranım yüksek çıktı 42.00 malumunuz dostinex kullandım.BATa 2 gün kala bugün test yaptım
Burda hep okurdum var mı yok mu diye yorumlardım kendi kendime ama kendi testimi yorumlayamıyorum ?O yüzden helppp?
Hayirli olsun gebesiniz belirtileriniz nelerdir

Masallah masallah kan vermedin demi daha döngün kac günde bir

Bende senin gibiyim 5 günum kaldi bu mide yanmasi mahvetti beni bi cok belirtide ustune eklenince yeni test yapanlara hemen soruyom kuzum

Gözünüz Aydın hamilesiniz 🥰

Back
X