Gebelik var mı testime bakar mısınız

mervemerve1902

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
260
75
24
Gebelik var mi kizlar kuruma cizgisi mi sabah ilk idrarla yine tekrarlayacam ama fikirlerinizi merak ettim adetim daha gecmedi 7 gun var ama böyle de pozitif gorenler varmış belirtim oyle yoktu ama gaz sorunu yaşıyorum 1 haftadır zaten bide sag kalcam ve belim cok ağrıyordu adetim yaklasiyor ondan diye düşünüyordum

Eklentiler

• 20230310_211025.jpg
    20230310_211025.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20230310_202744.jpg
    20230310_202744.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 54
Gebelik var mi kizlar kuruma cizgisi mi sabah ilk idrarla yine tekrarlayacam ama fikirlerinizi merak ettim adetim daha gecmedi 7 gun var ama böyle de pozitif gorenler varmış belirtim oyle yoktu ama gaz sorunu yaşıyorum 1 haftadır zaten bide sag kalcam ve belim cok ağrıyordu adetim yaklasiyor ondan diye düşünüyordum
Var gibi canım ama tabi kan ver bence hamilelik varmıymış gittin mi bi doktora

Benimde 8gun öncesinden yaptığım teste bundan az bı çizgi vardı zor görünüyordu hergun tekrarlaynca sabah olan ilk idrarlar daha da koyulasti. Evet mümkün olabilir 8gun öncesinden öğrendim oda aynen bu kaset test ile erken gebelik testi dahi almadin

X