Güzel sonuçlar alırsınız inşallahMaalesef henüz çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahMaalesef henüz çıkmadı
Maşallah gözünüz aydınbeta 173 çıktı![]()
İnşallahDarısı isteyen herkese olsun sağlıkla![]()
Çok şükür keseyi gördük yarın kalp atışını dinlemeye gideceğim isteyen herkese nasip etsinİnşallahher şey güzel gidiyordur inşallah sağlıkla
ben de iki aydır üst üste kimyasal gebelikler yaşadım .
Yaaaa çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok şükür keseyi gördük yarın kalp atışını dinlemeye gideceğim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallah benimde suyum gelmisti 4 aylık acaba gebelik yaşadınız mı aynı şeyleri yaşamaktan KorkuyorumKızlar merhaba öncesinde yine konu açmıştım .
7 yaşında bir oğlum var temmuz ayında ise 3,5 aylık bebeğimi suyum gelmesi sonucu kaybettim .
Geçen gün yaptığım erken gebelik testi 5 dakka içinde pozitif çıktı silik bir çizgi ama pembeydi şimdi attığımda normal kaset test bir bakabilir misiniz .Adetim 3 gün geçti hafif ağrılarım var karnımda .
Korkularımda var bir yandanda sevinç var içinde .Eki Görüntüle 3505071
Evet şuan kızım yanımda ve 47 günlük çok şükür Rabbim sizede nasip etsin inşaAllahHayırlısı olsun inşallah benimde suyum gelmisti 4 aylık acaba gebelik yaşadınız mı aynı şeyleri yaşamaktan Korkuyorum
Cok şükürEvet şuan kızım yanımda ve 47 günlük çok şükür Rabbim sizede nasip etsin inşaAllah
Darısı size inşaAllahCok şükür
Amin inşallahDarısı size inşaAllah