Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canımHanımlar çok az silik çıktı, çok çok silik sizce gebelik varmidir ,
Var gibi baya belli hayırlı haber alırsınız inşallah kan tahlili verin Bi an önceHanımlar çok az silik çıktı, çok çok silik sizce gebelik varmidir ,
İki gün üst üste böyle çıktı ama çok silik olunca emin olamadimVar gibi baya belli hayırlı haber alırsınız inşallah kan tahlili verin Bi an önce
Bu kadar çok silik olmasi daha çok yeni olduğu için mi acabaVar canım
Evet canımBu kadar çok silik olmasi daha çok yeni olduğu için mi acaba
TeşekkürlerEvet canım
Benimki de böyle bakar mısınızVar canım
İlk 10-15 dakikadaki çıktı canımBenimki de böyle bakar mısınız
Erken gebelik testleri genelde yanıltıcı diye duydum kaset test yapın Bi de onda da aynı çıkarsa Bi kan testi verinİki gün üst üste böyle çıktı ama çok silik olunca emin olamadim
Hayrlı olsunHanımlar çok az silik çıktı, çok çok silik sizce gebelik varmidir ,
Yumurtlamadan kaç gun sonra adete kaç gün var veyaBenimki de böyle bakar mısınız
Catlamadan 12 gün sonra yaptım test , en sonda 36 gün önce adet oldumYumurtlamadan kaç gun sonra adete kaç gün var veya
İki gün arka arkaya da böyle çıktı erken gebelikte fakat dediğiniz gibi kaset test yapmadım bu ay 1 hafta geç yumurtlamam oldu kaset testi çıkacağını düşünmedim pekErken gebelik testleri genelde yanıltıcı diye duydum kaset test yapın Bi de onda da aynı çıkarsa Bi kan testi verin
Evet gözüküyor çizgi ilk idrarınızla tekrar yapınBenimki de böyle bakar mısınız
Maalesef negatifEvet gözüküyor çizgi ilk idrarınızla tekrar yapın
Bugün test yaptım negatif bir hafta geçti adetYumurtlamadan kaç gun sonra adete kaç gün var veya
Gebelik var gibi. Hayırlı olsunBenimki de böyle bakar mısınız
Evet hamilesinizHanımlar çok az silik çıktı, çok çok silik sizce gebelik varmidir ,