11 haziranda test verdim negatif çıktı testin üzerinden 9 gün geçti bugün evde erken gebelik testi yaptık ikinci çizgi silik çıktı. Pcosum var düzenli adet göremiyorum. Bu ay hayıt tohumu kullandım. Sizce gebelik var mıdır?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik var mı?
- Konu Sahibi trnmry
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #pcos gebeliktesti silik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2022
- 6.719
- 17.137
- 178
- 28
- 28 Ekim 2022
- 6.719
- 17.137
- 178
- 28
Son durumunuz nedirBugün de bekleyip yarın kan vermeyi düşünüyorum. İnşallah hamileyimdir ve sağlıklıdır.
Çok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.Son durumunuz nedir
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.542
- 548
Sağlıkla gelsin dünyayaÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Allah sağlıkla büyütsünAmin rabbim isteyen bunun için emek veren bütün kadınlarımıza anne olmayı nasip etsin.
- 23 Aralık 2023
- 64
- 10
- 3
- 23
Anında böyle çıktı iki dakka olmada. Adetten bı gün önce yaptım adetimde iki gün gecikti sizce gebelik varmıdır beyaz akıntı var adet olmam inşallah degilmi sizce varmı gebelik arkadaşlarÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Eklentiler
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Var gibi görünüyor testi tekrarladınız mı ya da kan verdiniz miAnında böyle çıktı iki dakka olmada. Adetten bı gün önce yaptım adetimde iki gün gecikti sizce gebelik varmıdır beyaz akıntı var adet olmam inşallah degilmi sizce varmı gebelik arkadaşlar
- 23 Aralık 2023
- 64
- 10
- 3
- 23
Kan verdim iki gün geciktiği akşam beta 99.09 10gunluk hamilesiniz dedi doktorVar gibi görünüyor testi tekrarladınız mı ya da kan verdiniz mi
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Yaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı tüm isteyenlere olsun bende dahilKan verdim iki gün geciktiği akşam beta 99.09 10gunluk hamilesiniz dedi doktor
- 23 Aralık 2023
- 64
- 10
- 3
- 23
Amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sizinde rabbim kucağınızi boş bırakmasın inşallahYaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı tüm isteyenlere olsun bende dahil
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
İnşallah beta takiplerinizi yaptırın lütfen inşallah sağlıkla ilerler . Sağlıcakla kalınAmin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sizinde rabbim kucağınızi boş bırakmasın inşallah
- 23 Aralık 2023
- 64
- 10
- 3
- 23
İnşallah yarın bakicam betaya çok teşekkür ederim
İnşallah beta takiplerinizi yaptırın lütfen inşallah sağlıkla ilerler . Sağlıcakla kalın
- 24 Kasım 2023
- 270
- 32
- 18
- 27
Merhabalar neler yaptın bende 2 senedir çabalıyorum rabbim nasip etmediÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Merhaba bende pkosluyum ve uzun zamandır başarısızım gebelik konusunda bana da anlatır mısın lütfenÇok şükür arkadaşlar hamileyim. Ama daha kese bile görünmüyor. Haftaya tekrar gidecem. Pcos olup hamile kalmak isteyenlere biçok önerim var bu konuyla alakalı çok okudum takip ettim çoğunu uyguladım. Allahım da nasip edince. Çok şükür.
Meltem merhaba bu ay neler yaptın?benim yine tutmadıMerhabalar neler yaptın bende 2 senedir çabalıyorum rabbim nasip etmedi
- 24 Kasım 2023
- 270
- 32
- 18
- 27
Bugün olmam lazımdı olmadım yarın sabah test yapacağım ben eski zaman kadınlarından yardım aldım geçen ay kasığıma ve belime cere çektirdim bakalım sabah ki testte ne ile karşılaşacağım. Sen neler yaptınMeltem merhaba bu ay neler yaptın?benim yine tutmadı