- 25 Ekim 2024
- 32
- 10
- 25
- Konu Sahibi elifsenaelif
merhaba kızlar altı aylık evliyim üç kere bebek denenemiz oldu doğal yollarla ama tutmadı stres yapmaya başladım daha çok deneme yapıp tutan var mı yoksa bir doktora görünsem mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç ay denedik ay bilemedim tedirgin oldum benden sonra evlenenler ikinci denemede gebe kaldı o yüzden de biraz afalladım12 ay kendiniz deneyin. 3 kez denemissiniz daha bismillah. ayrıca 3 kez dediğiniz 3 sevişme mi yoksa 3 ay mi? gün aşırı ilişki olsun adet günleriniz dısında. 12 ay deneyin, 12 ay sonra sonuc almazsanız doktora gidersiniz
1 ve 1.5 sene normal olmaması o zamanda olmasa doktora görünüyorsunuz sıkıntı varmı diye benim evlendikten 2 sene sonra olmuştu kendinizi strese sokmayın akışına bırakınmerhaba kızlar altı aylık evliyim üç kere bebek denenemiz oldu doğal yollarla ama tutmadı stres yapmaya başladım daha çok deneme yapıp tutan var mı yoksa bir doktora görünsem mi acaba
Normalde bu kadar takan bir insan değilim ama benden sonra denemeye başlayan kim varsa benden önce gebe kaldı bunun etkisi ile acaba demeye başladım ama çok sağolun biraz içim rahatladı1 ve 1.5 sene normal olmaması o zamanda olmasa doktora görünüyorsunuz sıkıntı varmı diye benim evlendikten 2 sene sonra olmuştu kendinizi strese sokmayın akışına bırakın
Evet insan ister istemez görüp duyunca takıyor onların oluyor benim niye olmuyor sorun mu var ama herkesin bünyesi bir değil bende çok görüyorum ilk geceden hamile kalan o kadar varki ama evlendikten sonra hemen olmayanlarda var siz yinede takılmayın inşallah en hayırlı zamanda nasip olur sizedeNormalde bu kadar takan bir insan değilim ama benden sonra denemeye başlayan kim varsa benden önce gebe kaldı bunun etkisi ile acaba demeye başladım ama çok sağolun biraz içim rahatladı
İnşallah çok teşekkür ederim tutması için herhangi bir yöntem var mıdır peki yoksa o da nasip miEvet insan ister istemez görüp duyunca takıyor onların oluyor benim niye olmuyor sorun mu var ama herkesin bünyesi bir değil bende çok görüyorum ilk geceden hamile kalan o kadar varki ama evlendikten sonra hemen olmayanlarda var siz yinede takılmayın inşallah en hayırlı zamanda nasip olur sizede
normal.. sıkmayın canınızı. herkesin bedeni bir değil ki. ben 13.ayda hamile kaldım mesela. sabırla denemeye devamÜç ay denedik ay bilemedim tedirgin oldum benden sonra evlenenler ikinci denemede gebe kaldı o yüzden de biraz afalladım
İnşallah çok teşekkür ederim tutması için herhangi bir yöntem var mıdır peki yoksa o da nasip mi
İnşallah çok teşekkür ederim tutması için herhangi bir yöntem var mıdır peki yoksa o da nasip mi
Gerçekten nasip uğraşıp üstüne düşünce olmuyor stresten zamansız bir anda olmuş oluyor inşallah hayırlı haberlerini alırız senindeİnşallah çok teşekkür ederim tutması için herhangi bir yöntem var mıdır peki yoksa o da nasip mi
Canım 2 buçuk yıldır deniyorum hala olmadı . Benden sonra başlayanlar 2. Ye hamile. Şans işi bu kendini strese sokma . Ben çok stres yaptım da ne oldu hala gebelik elde edemedim . Eşimde de bende de bir problem olamamasına rağmen . Doktora gidince de 1 yıl geçmesini istiyorlar . 1 yıldan sonra gerekli tetkikler yapılıyor. Her ilişkide gebe kalma şansı %20 dir . Akışına bırak benim yaptığım hataları yapma . Bide önemli günleri değerlendirmen çok önemli . Yumurtalama gününü bulman lazım . Onlar için yumurtlama testleri var istersen düşünebilirsin .Normalde bu kadar takan bir insan değilim ama benden sonra denemeye başlayan kim varsa benden önce gebe kaldı bunun etkisi ile acaba demeye başladım ama çok sağolun biraz içim rahatladı
normal.. sıkmayın canınızı. herkesin bedeni bir değil ki. ben 13.ayda hamile kaldım mesela. sabırla denemeye devam
İnşallah en kısa sürede hayırla ikimize de nasip olur sen de motivasyon olarak kendini yüksekte tutmaya çalış Allah bize de nasip etsin inşallah herhangi bir problem olmamasına rağmen tutmaması beni çok şaşırttı demek bu durum da yaşanabiliyor Allah şifa versin inşallahCanım 2 buçuk yıldır deniyorum hala olmadı . Benden sonra başlayanlar 2. Ye hamile. Şans işi bu kendini strese sokma . Ben çok stres yaptım da ne oldu hala gebelik elde edemedim . Eşimde de bende de bir problem olamamasına rağmen . Doktora gidince de 1 yıl geçmesini istiyorlar . 1 yıldan sonra gerekli tetkikler yapılıyor. Her ilişkide gebe kalma şansı %20 dir . Akışına bırak benim yaptığım hataları yapma . Bide önemli günleri değerlendirmen çok önemli . Yumurtalama gününü bulman lazım . Onlar için yumurtlama testleri var istersen düşünebilirsin .
Ay inşallah ben fark ettim ki gerçekten stres yapıyoruz iki aydır ben de eşim de o kendinde bir şey arıyor ben kendimde arıyorum büyük ihtimalle de stresten olmuyorGerçekten nasip uğraşıp üstüne düşünce olmuyor stresten zamansız bir anda olmuş oluyor inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde
Ben 5 yıllık evliyim 5-6 aydır tık yok bende demerhaba kızlar altı aylık evliyim üç kere bebek denenemiz oldu doğal yollarla ama tutmadı stres yapmaya başladım daha çok deneme yapıp tutan var mı yoksa bir doktora görünsem mi acaba
Ay insan biraz tedirgin oluyor ama değil miBen 5 yıllık evliyim 5-6 aydır tık yok bende de
E tabi beni gör sanki hastalık hastasıymışım gibi bu sürede 3 kere muayene olmaya gittim doktor 1 sene dolduktan sonra gel dedi en sonAy insan biraz tedirgin oluyor ama değil mi
Kıyamam bize ben de kime doktora gideceğim dediysem tiye aldılar bir sene bekle en azımdan diye ama içim içimi yiyor böyleE tabi beni gör sanki hastalık hastasıymışım gibi bu sürede 3 kere muayene olmaya gittim doktor 1 sene dolduktan sonra gel dedi en son
Sen yinede git bi kere muayene ol canım benim son gidişimde 1 cm lik miyom gözüktü ne olur ne olmazKıyamam bize ben de kime doktora gideceğim dediysem tiye aldılar bir sene bekle en azımdan diye ama içim içimi yiyor böyle