Arkadaşlar bir süredir çok halsizim ve gebelik belirtileri var özellikle de koku hasasiyeti ama regli olmaya devam ettiğim için adet öncesi sendroma yordum . Geçen gün hormon testi yaptırdım ( adetim 4. günü) tiroidim biraz yüksek çıktı Dr. hamile değilsin di mi dedi bende bilmiyorum dedim ( oda çok kalabalıktı başka soru soramadım ) bu hormon testinde gebelik belli olur mu ? Pazartesi tekrar radevum var aklım çok karıştı bu testlerde çıkmaz mı gebelik yardım eder misiniz?
Arkadaşlar bir süredir çok halsizim ve gebelik belirtileri var özellikle de koku hasasiyeti ama regli olmaya devam ettiğim için adet öncesi sendroma yordum . Geçen gün hormon testi yaptırdım ( adetim 4. günü) tiroidim biraz yüksek çıktı Dr. hamile değilsin di mi dedi bende bilmiyorum dedim ( oda çok kalabalıktı başka soru soramadım ) bu hormon testinde gebelik belli olur mu ? Pazartesi tekrar radevum var aklım çok karıştı bu testlerde çıkmaz mı gebelik yardım eder misiniz?
Hamilelik testi yaptır.
Bendede troid var ama sorun degilki ilacimi kullaniyorum o dengeliyor ama omur boyu kullanmak zorundayim.
1 hafta kullanmasam yukseliyor hemen.
Hamileliktede kullanabiliyorsun ilaci.
Onlarda gebelik belli olmaz ama tiroid sorunları gebelikte baş gösterebilir.
Misal ben.
Tiroidim gebelikte yükseldi ilaçla tedavi oldum.
Bi idrar testi alın çok merak ediyorsanız.
Ama gebelikte üstüne görme denilen kanama normal adet gibi değildir.
O Yüzden gebe olmama ihtimalin de yüksek.