Gebelik testleriyle kafayı yedim yardım edin kızlar

Adet günüm bugün normalde sabah kan verdim bakalım ne dicekler ya off moralim bozuldu şimdi
ilk test hamılelık ama azalmadan sılıklesmeden devam etmelıydı bhcg dusmus demek bu da erken zamanda oldugundan kımyasal gebelık olmus oluyo son testıniz bozuk onu dusunmeyin..
Buarada Allahım sabır versın basınız sağolsun cok uzuldum

Allah razı olsun merakla bekliyorum test sonucunu yarı sabah 10 çıkar dedi hemşire ama durmadan bakıyorum çıktı mı diye sonıcu muhakkak yazıcam ne olursa olsun en azından başka kimselere örnek olur aynı şeyi yaşayan olur belki

Korkma canm belki diğer test bozuktur.. inşaALLAH herşey normaldir.. bu arada başn sağolsun çok üzüldüm
Allah razı olsun minnak oğlumu çok özlüyorum 5 ay oldu rabbim kimsenin kucağını boş koymasın eli bağrında da bırakmasın çok zor çokk

Allah razı olsun minnak oğlumu çok özlüyorum 5 ay oldu rabbim kimsenin kucağını boş koymasın eli bağrında da bırakmasın çok zor çokk
AMİİNNN AMMİİİNNNNN...Oyy Rabbim kimseye yaşatmasın içim acıdı .. Rabbim inşaALLAH hayırlısıyla tekrar evlat sahibi olmanızı nasip etsin

Rabbim sabırlar versin size en kısa zamanda tekrar hamile kalıp evlat sahibi olmanız dileğiyle

Sonucun cıktı mi canım? Diğer konundan da takip ediyorum seni. Insallah sevindirsin rabbim dualarim seninle..

Başınız sağolsun çok içim acıdı Allah sabır versin. Sonucunuz çıktı mı inşallah hayırlı bir haber almışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…