- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Korkma canm belki diğer test bozuktur.. inşaALLAH herşey normaldir.. bu arada başn sağolsun çok üzüldümNedir o yaa kprktum şimdi neden olur ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma canm belki diğer test bozuktur.. inşaALLAH herşey normaldir.. bu arada başn sağolsun çok üzüldümNedir o yaa kprktum şimdi neden olur ki![]()
ilk test hamılelık ama azalmadan sılıklesmeden devam etmelıydı bhcg dusmus demek bu da erken zamanda oldugundan kımyasal gebelık olmus oluyo son testıniz bozuk onu dusunmeyin..Adet günüm bugün normalde sabah kan verdim bakalım ne dicekler ya off moralim bozuldu şimdi
Testlerin gittikçe silik olması garip,zaman kaybetmeden kadın doğumcuya gidin
Allah razı olsun.. Çok teşekkür ederim... Sabahtan beri bakıyorum daha sonuç çıkmamışbasınız sag olsun. güzel dualarım seninle.
İnşAllah canım inşAllah nasıl heyecanla ve korkuyla bekliyorum anlatamamHayirli haberlerinizi bekliyoruz
Henüz kan testinin sonucu çıkmamış heyecanla ve korkuyla bekliyorum dua edin ne olurSon durum nedir konu sahibi merak ettim.
Allah razı olsun merakla bekliyorum test sonucunu yarı sabah 10 çıkar dedi hemşire ama durmadan bakıyorum çıktı mı diye sonıcu muhakkak yazıcam ne olursa olsun en azından başka kimselere örnek olur aynı şeyi yaşayan olur belkiBasın sağ olsun canım kendini üzme veren de Allah alanda Allah ona sığın. Kimyasal gebelik vücut gebeliğin sağlıklı olmadığına karar verdiğinde adet kanaması ile birlikte vücuttan atar korkulacak bişey yok yani test yapmasan haberin bile olmuyor ve genelde böyle olunca sonraki ay gebelik şansı artıyor. Tabi senin kesin kimyasal gebeliktir diyemem belki testlerin bozuktur ve hamilesindir hakkında hayırlısı olsun ❤
Öğrenir öğrenmez yazıcam kızlarÖyle düşünme belki de hiç öyle değildir içini ferah tut inşaAllah sağlıklı bi gebeliktir hakkında hayırlısı olsun sonucunu yaz bakalım bizlere de
Kan verdim zaten sabah Sonuç ne olursa olsun bu durum için doktora gidicem zaten normal değil olmasa hiç çıkmaz içerde bişiler dönüyor benceTestlerin gittikçe silik olması garip,zaman kaybetmeden kadın doğumcuya gidin
Allah razı olsun minnak oğlumu çok özlüyorum 5 ay oldu rabbim kimsenin kucağını boş koymasın eli bağrında da bırakmasın çok zor çokkKorkma canm belki diğer test bozuktur.. inşaALLAH herşey normaldir.. bu arada başn sağolsun çok üzüldüm![]()
AMİİNNN AMMİİİNNNNN...Oyy Rabbim kimseye yaşatmasınAllah razı olsun minnak oğlumu çok özlüyorum 5 ay oldu rabbim kimsenin kucağını boş koymasın eli bağrında da bırakmasın çok zor çokk
Canm benim cok üzüldm basınsagolsn. Seni hatırlatıp üzmek istemem ama neyi vardı oglunun. Melek oldu o smdi seni bekleyecekAllah razı olsun minnak oğlumu çok özlüyorum 5 ay oldu rabbim kimsenin kucağını boş koymasın eli bağrında da bırakmasın çok zor çokk
Canım günaydın kan testinin sonucunu merak ettimAdet günüm bugün normalde sabah kan verdim bakalım ne dicekler ya off moralim bozuldu şimdi
Hala ses cikmadi sizden iyi misinizÖğrenir öğrenmez yazıcam kızlar