- 5 Mayıs 2020
- 1.791
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Bakın fotoda detaylı yazdım zaten yorumları size bırakıyorum bu durumu yaşayan varmı yardım edin bana ne olur yaa
kan da verdi sabah saülık ocağına....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sanırım kimyasal gebelik gecirmissin çizgin koyulasmasi gerekirken siliklesmis buda değerinin düstügünü gösterir hakkında hayırlısı olsun
Kimyasal gebelik nedir hiç duymadım yaa ne demek oCanım sanırım kimyasal gebelik gecirmissin çizgin koyulasmasi gerekirken siliklesmis buda değerinin düstügünü gösterir hakkında hayırlısı olsun
Nedir o yaa kprktum şimdi neden olur kiAaaa.. tarihleri yeni gördüm.. çizginin koyuluğu artmasa gerekirdi ama silikleşmiş kimyasal olabilir
İnşAllah öyle değildir yaaYani gebelik çıkar belli bi değer çıkar ama yükselmez düşer değer ve sonra vücut kendiliğinden atar kan ile adet ile yani çok ciddi bi düşük değil
Kan verdin mi ancak takip ile anlaşılır zaten kimyasal olup olmadığıİnşAllah öyle değildir yaa![]()
Evet sabah kan verdim bakalım ne olacak kimyasal gebelik olacağına negatif çıksın daha iyi önğmğzdeki aya bakarım öyle olırsa çok üzülürüm yaaKan verdin mi ancak takip ile anlaşılır zaten kimyasal olup olmadığı
Amin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı bir bebiş vardır aksi olursa çok üzülecem 1 buçuk yaşında oğlumu kaybettim 5 ay önce varsa sağlıklıdır yoksa yoktur inşallah kan verdim sabah sonucunu yazarım buraya dua edin bana ne olur yaaRahim tam kendini hazirlayamadigindan bazen gebelik kimyasal olur ve adet kanamasiyla son bulur. Ama bu şu demektir diger aya hamile kalma ihtimalin dah yüksek.
Belli de olmaz testler belki yanılır kan testi ney bir cevap olacak umarim hamilesindir. Hakkinda hayırlısı ne ise o olsun
basınız sag olsun. güzel dualarım seninle.Amin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı bir bebiş vardır aksi olursa çok üzülecem 1 buçuk yaşında oğlumu kaybettim 5 ay önce varsa sağlıklıdır yoksa yoktur inşallah kan verdim sabah sonucunu yazarım buraya dua edin bana ne olur yaa![]()
Öyle düşünme belki de hiç öyle değildir içini ferah tut inşaAllah sağlıklı bi gebeliktir hakkında hayırlısı olsun sonucunu yaz bakalım bizlere deEvet sabah kan verdim bakalım ne olacak kimyasal gebelik olacağına negatif çıksın daha iyi önğmğzdeki aya bakarım öyle olırsa çok üzülürüm yaa![]()
Yaa gerçekten mi kan verdim sanki kanda çıkmicakmış ne kadar bozuk yanlış sonuç veren test varsa bana denk gelmiş hayal kırıklığına uğrayacakmış gibi korkuyorum eşime de söyledim duramadım![]()
Basın sağ olsun canım kendini üzme veren de Allah alanda Allah ona sığın. Kimyasal gebelik vücut gebeliğin sağlıklı olmadığına karar verdiğinde adet kanaması ile birlikte vücuttan atar korkulacak bişey yok yani test yapmasan haberin bile olmuyor ve genelde böyle olunca sonraki ay gebelik şansı artıyor. Tabi senin kesin kimyasal gebeliktir diyemem belki testlerin bozuktur ve hamilesindir hakkında hayırlısı olsun ❤Amin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı bir bebiş vardır aksi olursa çok üzülecem 1 buçuk yaşında oğlumu kaybettim 5 ay önce varsa sağlıklıdır yoksa yoktur inşallah kan verdim sabah sonucunu yazarım buraya dua edin bana ne olur yaa![]()