How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelik testleriyle imtihan

limon08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
28
9
1
30
Arkadaşlar bat 10 nisandı hala gelen giden yok. Normalde adetten 15 gün önce göğüs ağrılarım başlardı o da hala yok. Anca akıntı var battan 1 hafta önce kadar da gece sol kasığıma iğne batar gibi uzun süren sancım olmuştu. Neyse bata 2 gün kala pazar günü test yaptım çizgi çıktı ertesi gün yaptım bu sefer bembeyaz demekki test bozuktu. Neyse nerdeyse hergün test yaptım hep tertemiz yalnız bugünkünde çok dikkatli bakınca bi gölge çizgi var allah aşkına bu da mı bozuk? Test laboquik

Adetin 6 gün geçmiş aslında geç döllenme değilse net çıkardı testlerde kan mı versen acaba

İdrar testinde görmeden gitmek istemiyorum daha önce kanda öğrenip kimyasal yaşamıştım daha idrara geçmeden

Belkide yumurtlamadım çünkü şefaf akıntıyı yakalayamadım arkasına hemen göğüs ağrım başlarfı falan.. ama bu ay öyle çok akıntım oldu ki kaçırmış da olabilirim belki ama o zaman niye göğüslerm şişmedi saçma sapan bi durumdayım

Bugünkü testte de gölge çizgi var koyulaşma yok ya da ben farkedemedim bakalım..

Fotoda hiç görünmüyo ya bikaç saate daha da belirginleşti ışıkta gölgede uzaktan yakından çizgiyi gördük şimdi idrarı 4 saat tutup tekrar yapıcam sabahki test bozulmş gitmiş ıslanmış karton gibi abidik gubidik bişey olmş şimdi baktım da :KK34:

4 saatlik idrarda bişy çıkmadı sabahki iki test de bozuk mu şimdi ne çektim arkadaş allah allah

Bu arada dün yumurtlama akıntısı geldi ve bugün göğüslerim hafiften acımaya başladı acaba yumurtlama dönemi olduğu için mi testlerde çizgi çıktı? Bu da bi ihtimal çünkü gerçekten yumurtluyorum bugünlerde yoksa o akıntı gelmezdi bu ay ilk defa gördüm halbuki bat 8 gün geçti adetlerim düzenli 31günde olur hep. Bu ay sapıttı n'olduysa

Laboquick gebelik testinde koyu pembe 2. Çizgiyi görmeden hamileyim demeyin arkadaşlar şimdi musluk suyu damlatarak yaptm onda da çok silik çizgi çıktı gölge gibi günlerdir boşa uğraştırıyomuş beni hayret bişey

Burda millet böyle yazıp yazıp sonucu yazmıyorlar ben adet olana kadar olan gelişmeleri yazacağım. Ayın 17sinde uzayan şeffaf akıntıyı görmüştüm gecikmenin 7.günü. 10.gün yani ayın 20sinde doktora gittim ultrasondan bişey çıkmadı b hcg istedi 0.19 çıktı seamer alındı somuçlar 3 hafta sonra çıkacak. Eğer yumurtlama günü tahmin ettiğim gün ise yani akımtıdan 2 gün sonra ise 3 mayısta adet olmam gerekiyor bakalım ..

Tiroid hormonlariniza baktirin benim ne zaman gecikmem olsa hormonum yetersiz calistigi icin oluyordu. Bebekte Allahin izniyle en kisa zamanda olsun insallah cok stres yapmayin

3 mayısta adet oldum tahmin ettiğim gibi bu ay tam zamanlama yumurtladım bugün olmam gerekiyordu yine olmadım havaların dengesizliği bana da vurdu demekki bakalm ..

Back