Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mic
Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
ay brm
Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
bence hamilesin erken gebelik testleri daha iyi diğer kaset testlere gorede daha guvenilir gidince durumun hakkını bilgi vere bilirsen çok mutlu olurum :)