• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testlerinde cok silik ikinci cizgi!!!

Manolya kokusu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
78
67
18
33
Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi

Eklentiler

• IMG_20220914_174237.jpg
    IMG_20220914_174237.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 1.192
Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
Kaset teste hafif silik bir çizgi görüyorum en iyisi kan verin büyük ihtimale hamilesinizdir hayırlısı olsun 🤲🤍

Kaset teste hafif silik bir çizgi görüyorum en iyisi kan verin büyük ihtimale hamilesinizdir hayırlısı olsun 🤲🤍
Allah razi olsun ay insallah insallah... Fotografi attiktan yarim saat sonra çizgi daha netlesti . Ama foto atamiyorum donuyor. Yarin regl gunum kırmızı kart gormezsem cuma gunu ilk saatte doktorumdayim.

Allah razi olsun ay insallah insallah... Fotografi attiktan yarim saat sonra çizgi daha netlesti . Ama foto atamiyorum donuyor. Yarin regl gunum kırmızı kart gormezsem cuma gunu ilk saatte doktorumdayim.
Büyük ihtimale hamilesin canım ama küçük bebişin 😊çünkü kaset testler iyi yanılma payı az yarında bekle gelmese sağlık ocağında kan ver:)

İnsallah canim oyledir. cok tesekkur msjlarin icin acayip iyi geldi senin var mi bebisin
Var canım benimde 1 kürtajım var 1 sene 5 ay bebek olmamıştı ağustosta hamile kaldım yarın doktora gidecegim keseyi görmek için rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😊🤍

Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mic
ay brm
bence hamilesin erken gebelik testleri daha iyi diğer kaset testlere gorede daha guvenilir gidince durumun hakkını bilgi vere bilirsen çok mutlu olurum :)

Neden erken gebeliklerde daha silik cikiyor normal kaset test daha belli oluyor yarin doktora gidicem insallah vardir. Bir de ben gecen ay klomen falan kullandim olmadi. Bu ay sadece folik asit kullandim belki klomen etkisi sürmüştür de tutmustur yavrum

Back