gebelik testleri?

yuLe

pembe ruj
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
127
1
46
- Yurtdışı
one-step bu testle ilgili fikirleriniz neler? yada kullandığınız gebelik testlerinin markaları neler hangisi daha yuksek hassasiyete sahip hangisi yanıltıyor yardımcı olurmusunuz?

one-step bu testle ilgili fikirleriniz neler? yada kullandığınız gebelik testlerinin markaları neler hangisi daha yuksek hassasiyete sahip hangisi yanıltıyor yardımcı olurmusunuz?

Ben nova kullanmıştım, bir de De-Bi marka.İkisi de iyi.Genelde çoğunun duyarlılık oranı 20 mIU/mL oluyor.Arada tek tük 25 çıkıyor alınca bakmak lazım.20 mIU/mL den daha hassası yok, olsa da erken gebelik testi diye geçiyor biraz maliyetli sanırım.Benim De-Bi ile adete 6 gün kala böyle çıkmıştı

Bu arada debinin de hassasiyeti 20 mIU/mL

Son düzenleme:
sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza çok tesekkur ederim ben yurtdısındayım eczanelerde hangisini bulursam alıyorum ama sormak istedim yinede alırken dikkat etmek icin buarada çizginiz silikmiş ama bebeginiz ben burdayım demiş bile

Evet çok çok silik ama adete 6 gün varken yapmıştım.Bu arada one step hiç kullanmadım pek bir bilgim yok maalesef.

merhaba kizlar bunlarda benim pozitif cikan gebelik teslerim biri normal test digeri dijital test kac haftalik oldugunuda gosteriyor 3 gun once ogrendim gebe oldugumu 4-5 haftalik hamleyimmm darisi tum isteyenlerin basina insallah

ben labaquıck marka çubuk erken gebelik testi kullandım dün sabah.reglime 3 gün kala çokda silik olmayan bi çizgi gördüm sanırım hamileyimmmbu arada hassaiyeti 20ml

one step kullanan yok mu hic arkadaslar yada yanlıs sonuc veren gebelik testi markalarını paylasırmısınız ?

ben markasını bilmiyorum. eczaneye gidiyorum. ve bir gebelik testi istiyorum artık eczacı kız hangi marka verirse

süpeeer tebrik ederim darısı başımıza... benimde 4 gün kaldı adet tarihime ölüyorum meraktan :) 2-3 gün önce belirtilerim var gibiydi ama hepsi kayboldu üstüne birde grip oldum... sen ne gibi belirtiler yasadın paylasırmısın?

Canim ben kullandim one step mavi ambalajli olan dimi? 5 aydir deniyoruz hep o marka aldim maalesef hep negatifti. Bugun after10 marka bi test aldim. Reglime 4 gun var yapmakta kararsizim. İcimden bi his hamilesin diyor hamilelik takvimi bile ekledim baksaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…