Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
one-step bu testle ilgili fikirleriniz neler? yada kullandığınız gebelik testlerinin markaları neler hangisi daha yuksek hassasiyete sahip hangisi yanıltıyor yardımcı olurmusunuz?
sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza çok tesekkur ederim ben yurtdısındayım eczanelerde hangisini bulursam alıyorum ama sormak istedim yinede alırken dikkat etmek icin buarada çizginiz silikmiş ama bebeginiz ben burdayım demiş bile
Eki Görüntüle 408086 Eki Görüntüle 408087
merhaba kizlar bunlarda benim pozitif cikan gebelik teslerim biri normal test digeri dijital test kac haftalik oldugunuda gosteriyor 3 gun once ogrendim gebe oldugumu 4-5 haftalik hamleyimmm darisi tum isteyenlerin basina insallah
Merhaba bu test çubuğunu nerden aldınızEki Görüntüle 408086 Eki Görüntüle 408087
merhaba kizlar bunlarda benim pozitif cikan gebelik teslerim biri normal test digeri dijital test kac haftalik oldugunuda gosteriyor 3 gun once ogrendim gebe oldugumu 4-5 haftalik hamleyimmm darisi tum isteyenlerin basina insallah