• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testleri?

yuLe

pembe ruj
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
127
1
46
- Yurtdışı
one-step bu testle ilgili fikirleriniz neler? yada kullandığınız gebelik testlerinin markaları neler hangisi daha yuksek hassasiyete sahip hangisi yanıltıyor yardımcı olurmusunuz?:49:

one-step bu testle ilgili fikirleriniz neler? yada kullandığınız gebelik testlerinin markaları neler hangisi daha yuksek hassasiyete sahip hangisi yanıltıyor yardımcı olurmusunuz?:49:

Ben nova kullanmıştım, bir de De-Bi marka.İkisi de iyi.Genelde çoğunun duyarlılık oranı 20 mIU/mL oluyor.Arada tek tük 25 çıkıyor alınca bakmak lazım.20 mIU/mL den daha hassası yok, olsa da erken gebelik testi diye geçiyor biraz maliyetli sanırım.Benim De-Bi ile adete 6 gün kala böyle çıkmıştı

$kkkkkkkk.jpg

$k2.jpg

Bu arada debinin de hassasiyeti 20 mIU/mL

Son düzenleme:
sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza:nazar: çok tesekkur ederim ben yurtdısındayım eczanelerde hangisini bulursam alıyorum ama sormak istedim yinede alırken dikkat etmek icin buarada çizginiz silikmiş ama bebeginiz ben burdayım demiş bile :nazar::nazar:

sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza:nazar: çok tesekkur ederim ben yurtdısındayım eczanelerde hangisini bulursam alıyorum ama sormak istedim yinede alırken dikkat etmek icin buarada çizginiz silikmiş ama bebeginiz ben burdayım demiş bile :nazar::nazar:

Evet çok çok silik ama adete 6 gün varken yapmıştım.Bu arada one step hiç kullanmadım pek bir bilgim yok maalesef.

$IMG_0843[1].JPG $IMG_0841[1].jpg

merhaba kizlar bunlarda benim pozitif cikan gebelik teslerim biri normal test digeri dijital test kac haftalik oldugunuda gosteriyor 3 gun once ogrendim gebe oldugumu 4-5 haftalik hamleyimmm darisi tum isteyenlerin basina insallah

ben labaquıck marka çubuk erken gebelik testi kullandım dün sabah.reglime 3 gün kala çokda silik olmayan bi çizgi gördüm sanırım hamileyimmm:52:bu arada hassaiyeti 20ml

one step kullanan yok mu hic arkadaslar yada yanlıs sonuc veren gebelik testi markalarını paylasırmısınız ?

ben markasını bilmiyorum. eczaneye gidiyorum. ve bir gebelik testi istiyorum artık eczacı kız hangi marka verirse:52:

Eki Görüntüle 408086 Eki Görüntüle 408087

merhaba kizlar bunlarda benim pozitif cikan gebelik teslerim biri normal test digeri dijital test kac haftalik oldugunuda gosteriyor 3 gun once ogrendim gebe oldugumu 4-5 haftalik hamleyimmm darisi tum isteyenlerin basina insallah

süpeeer tebrik ederim darısı başımıza... benimde 4 gün kaldı adet tarihime ölüyorum meraktan :) 2-3 gün önce belirtilerim var gibiydi ama hepsi kayboldu üstüne birde grip oldum... sen ne gibi belirtiler yasadın paylasırmısın?

Canim ben kullandim one step mavi ambalajli olan dimi? 5 aydir deniyoruz hep o marka aldim maalesef hep negatifti. Bugun after10 marka bi test aldim. Reglime 4 gun var yapmakta kararsizim. İcimden bi his hamilesin diyor hamilelik takvimi bile ekledim baksaniza :1:

Back