• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testleri

tkykrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
6
5
1
32
Merhabalar,
Perşembe günü predictor markasının gebelik testini kullandığımda pozitif cıktı ve bu da benle eşimi çok sevindirdi . Fakat aradan 2 gün geçti miratech diye bi test yaptım negatif cıktı. Bu normal midir? Hangisine inanıcam? Göğüslerde şişlik acıma, kasıkta batma ,bel agrisi bunlari yaşıyorum ekstradan .

Merhabalar,
Perşembe günü predictor markasının gebelik testini kullandığımda pozitif cıktı ve bu da benle eşimi çok sevindirdi . Fakat aradan 2 gün geçti miratech diye bi test yaptım negatif cıktı. Bu normal midir? Hangisine inanıcam? Göğüslerde şişlik acıma, kasıkta batma ,bel agrisi bunlari yaşıyorum ekstradan .
Kan testi neden yaptırmıyorsunuz?

Predictoru bilmem de miratechin bazen yanlış sonuç verdiğini okumuştum birçok kez kkda.
Bu arada umarım hamilesinizdir. 🤲

Kan testi neden yaptırmıyorsunuz?

Predictoru bilmem de miratechin bazen yanlış sonuç verdiğini okumuştum birçok kez kkda.
Yarın gidip yaptiracagim , sadece şaşırdım biri negatif biri pozitif çıkınca ve paylaşmak istedim sizlerle benim gibi yaşayan var mi diye ? Tesekkurler yorumunuz biraz da olsa icimi rahatlatti :)

Yarın gidip yaptiracagim , sadece şaşırdım biri negatif biri pozitif çıkınca ve paylaşmak istedim sizlerle benim gibi yaşayan var mi diye ? Tesekkurler yorumunuz biraz da olsa icimi rahatlatti :)
Anladım, umarım hayırlı bir sonuç alırsınız. 😊
Ben yaşamadım ama dediğiniz gibi kafa karıştırıcı olmuş. Kan testi en neti🤷‍♀️

Canım çatlama iğnesi kullanıyormusun onlar gebelik hormonunu yükselterek yanlış sonuçlar verebiliyor malesef bazen .. ama inşallah hamilesindir erken gebelik testi ile sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alacaksındır eminim 🙏🏻

Canım çatlama iğnesi kullanıyormusun onlar gebelik hormonunu yükselterek yanlış sonuçlar verebiliyor malesef bazen .. ama inşallah hamilesindir erken gebelik testi ile sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alacaksındır eminim 🙏🏻
Hayir kullanmiyorum . Yarin gidip ogrenecegim Allahin izniyle kan testiyle inş hamileyimdir 😇🙏 , ilginize tesekkur ederim iyi geceler diliyorum:)

Hayir kullanmiyorum . Yarin gidip ogrenecegim Allahin izniyle kan testiyle inş hamileyimdir 😇🙏 , ilginize tesekkur ederim iyi geceler diliyorum:)
Bize de güzel haberler verin inşallah iyi geceleriniz olsun 🙏🏻

Kızlar selam. 6 gün gecti ve test 20200309_113003.jpgyaptım. Pozitif mi sizce

Pozitif 😇 ama daha çok minikmis benim susamım ultrasonda gözükmuyo 2 hafta sonra gideceğim bir daha doktora bakalım rabbim benim ve tüm bebek bekleyen annelerin evlatlarını kucaklarinasağlıkla almayı nasip etsin :)

Merhaba adetten kaç gün önce test yaptınız? birde predictor harici farklı gebelik testleri kullandınızmı? Kullandıysanız hangileri? Ben labquik kullandım birinde 2.silik çizgiyi gördüm diğerinde bişey çıkmadı. Bende de yumurtalamadan 6 gün sonra altkarın- kasık bölgesinde agrı var. 19 martta yumurtladım ve değerlendirildi.:) 24 martta ağrılarım başladı. buna ek bel ağrısı ve saç dökülmesi oldu. benim adetime en az 6 en fazla 9 gün var. çünkü bazen 3-4 gün geri geliyor.

Back