gebelik testleri ve 2 günlük gecikmem...YARDIMM:'(

dodorito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
41
0
36
İçel Mersin
herkese şimdiden teşekkürler!!!Şimdiiiiiii geçtiğimiz hafta rahatsızlandım salı günü sağlık ocağına gittim mide şikayetim var üşütmüşüm gibi ama bende bi mide bulantıları falan hamile olduğumdan şüphelendim,doktor idrara baktı yok birşey persembe günü gelin kan tahlilinize bakalım dedi..neyse persembe günü tahlilde değerim 1.51 çıktı doktor var yada yok diyemiyoruz 1.51 belkide yeni olusmaya baslayan bir gebelik mevcuttur ve bu deger artar beklenen adetiniz ne zaman dedi 6 aralık dedim bi gecikme olursa gelin tekrar bakalım hcg ye dedi...hikayemiz burda bitiyor mu hayır:)su an ayın 7si adetimin 2. günü olması gerekiyor ama hiçbir belirti yok sızı yok ki ben acıdan ağrıdan hüngür hüngür ağlarım...bu sağlık ocağına gitmeden bi 10 gün önce falan açık pembe lekelenmem oldu..bende adet kalıntısı falandır dedim kendi kendime...bugün dayanamadım aksamüstübi test aldım 4ü 20 geçiyordu yaptım bişey yok negatif dedim bi kenara koydum..sonra kk ya girdim testleri falan okudum hadi bi bakim ne durumda dedim 1 saat sonra çook hafif kırmızı bi çizgi olusmus gördüm...yarım saat sonrası geçersiz nasılsa değilim dedim...ama duramadım kör şeytan hain şeytan! ben yarın sabah kullanıcaktım o testi ama az önce diğerini de yaptım aynı çizgi ilk 1 yada 2 dk içerisinde çıktı baya açık renk gene ama orda görüyorum,şimdi sizce ben neyim hamiş olabilir miyim bu hikayenin sonu nasıl biter?? hepinizi kocaman öpüyorummmmm!!!bi el atın bacılarımmm :26::26:

Son düzenleme:

ben de adetime 5 gün kala yaptırdım test 0.58 çıktı bana gebelik yok dediler ayın 9 unda adet olmam lazım. inş olmam :))
sen bebebk istiyor muydun cnm?? istiyorsan inş hamilesindir. kan testi yaptırsana bi daha. hamileysen bana yaz burdan, ona göre umudum artacak :)

aynen kuzucum bende 5 gün kala yaptırdım işte 1.51 çıktı negatif pozitif bişey diyemiyoruz dedi...inşallah olmazsın sendeee:))bende kadının hani olusuyo olabilir demesinden ümitlendim,e bu gecikme tekrar test derken bi telaş aldı ki beni anlatamam...bi bebişimiz olsun istiyorumm fazla kafaya takmamaya calıssam da ne yalan söyleyim her ay bi korku kırmızıları görür müyüm diye ki görüyordum her 28 günde 1 ama bu ay 2.günün gecesi hiçbişey yok:s umarım hamişizdir!!:18: kırmızıları görmemeliyiz görmemeliyiz

ayyy inşallah canım ya. çok istiyoruz bebiş. ne olur bana cvp yaz özelden hamileysen. kan testi yaptırcak mısın bi daha?

ayyy inşallah canım ya. çok istiyoruz bebiş. ne olur bana cvp yaz özelden hamileysen. kan testi yaptırcak mısın bi daha?

hiç başka belirtilerin yokmu canım. gögüslerde hassasiyet karnının altında hassasiyet gibi gerçi iki tane test yapmışsın. ama yanılma payı vardır tabi. inşallah hamilesindir. allah gönlüne göre versin

yaptırırım ama yani bu gecikme bi kaç gün daha sürer ve idrar testleri böyle devam ederse...hayal kırıklığına uğramak istemem çünkü yarın tekrar sabah idrarıyla test yaparım koyulaşır belki tabi bu günüde atlatabilirsek

cnm bence hamıssın umutlandırmak ıstemem ama
2 gun daha bekle kırmzı kartı yemesen bıda yaptrr ınss mercımek gelıyodur

inşallah koyulaşır cnm. iyi haberlerini bekliyorum özelden yaz mutlaka. benimde adetime 2 gün var. inş kırmızıları görmem ben de. 0.58 umutlandırdı beni :))

bende bundan bahsedicektim şimdi göğüslerimdeki hassasiyet normalde adet dönemlerinden olandan farklı göğüslerime baktığımda (ki bu damar belirginliği konusu yüzünden çok bakıp görememişliğim vardır acaba amile miyim çıkmıs mı damarlar diye) ilkkez mavi damarlar görüyorum daha önce yoklardı...göbeğimin altında hafif bi şişlik var gibi arkadaslarım falanda farkettiler ayrıca ben bi kreşte çalışıyorum mutfaktaki ablamız son 3 haftadır kızım sen hamilesin git bi baktır git bi baktır diyo nedense yüzünden gözünden belli beni görenler sende farklılık var bi güzellik var hamilesin sen kesin diyolar..kokulara bi duyarlılığım var gibi sanki...

ayyy çok heyecanlandım. inşallah hamilesindir :))

inşallah koyulaşır cnm. iyi haberlerini bekliyorum özelden yaz mutlaka. benimde adetime 2 gün var. inş kırmızıları görmem ben de. 0.58 umutlandırdı beni :))

kesinlikle haber vericem kesin mesaj atıcam durumu iyi kötü bildiririm hatta sanırım ilk haber vereceklerimden biri olucaksın:)olucaklar:)

kesinlikle haber vericem kesin mesaj atıcam durumu iyi kötü bildiririm hatta sanırım ilk haber vereceklerimden biri olucaksın:)olucaklar:)

Allah bebek isteyen herkese nasip etsin. eşimde ben de çok istiyorum. inşallah biz de bu duyguyu tadacağız.
ben çıkıyorum şimdi; iyi haberlerini bekliyorum. :) hayırlısı olur inşallah cnm. iyi akşamlar...

canım inşallah hamilesindir..bende adetime 4 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı..ertesi gün kan testiyle öğrenmiştim mucizemi..inşallah sende de öyle olur..ama testlerin üstünde eğer silik çizgi varsa pozitif olarak algılanmalı diyor..birde yaptığın test ne marka.??bebetıme ise o yanıltıcı silik çizgi çıkarabiliyor..umarım bebeğin seninledir..hamilelerin duası kabul olurmuş..hadi bekliyoruz güzel haberlerini

ben dediğim gibi bundan 7 gün önceydi işte sağlık ocagında kana baktılar 1.51di yükseliyo mu ki acaba çünkü o zaman idrarda çıkmamıstı...adette yok ortada:S evet prospektüste öyle yazıyor valla miratech diye bi marka evimizin aşağısında eczahane var hemen 2 tane aldım fırladım eve pahalı olanlardan değil yani..onlardan mı alsaydım
ki? umarım mercimeği fırına vermişimdir ben...

umarım canım..pahalı olanlardan değil :))benim aldığım test 3,5 liraydı..şimdi 35 haftalık hamileyim...ben testler konusunda baya tecrübeliyim 2 sene bekleyince böyle oluyor sen yine biraz daha bekleyip kan testi yaptır istersen

maşallah allah hayırlısıyla kucağına aldırıp sağlıklı uzun da bi ömür nasip etsin..bu da 3 liralık birşey...7 aydır korunmuyoruz bizde...7 aydır her ay bekliyodum hamile miyimdir diye..şimdi anlatamam oturduğum yerde kırmızıları görücem diye korkumdan kendimi yokluyorum kasığım ağrıyo mu falan diye...ama sanki benim oturduğum yerde midem bulanıyo gibi geliyo bunları yazarken ne diyeyim Allahtan hayırlısı alan da o veren de o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…