herkese şimdiden teşekkürler!!!Şimdiiiiiii geçtiğimiz hafta rahatsızlandım salı günü sağlık ocağına gittim mide şikayetim var üşütmüşüm gibi ama bende bi mide bulantıları falan hamile olduğumdan şüphelendim,doktor idrara baktı yok birşey persembe günü gelin kan tahlilinize bakalım dedi..neyse persembe günü tahlilde değerim 1.51 çıktı doktor var yada yok diyemiyoruz 1.51 belkide yeni olusmaya baslayan bir gebelik mevcuttur ve bu deger artar beklenen adetiniz ne zaman dedi 6 aralık dedim bi gecikme olursa gelin tekrar bakalım hcg ye dedi...hikayemiz burda bitiyor mu hayır:)su an ayın 7si adetimin 2. günü olması gerekiyor ama hiçbir belirti yok sızı yok ki ben acıdan ağrıdan hüngür hüngür ağlarım...bu sağlık ocağına gitmeden bi 10 gün önce falan açık pembe lekelenmem oldu..bende adet kalıntısı falandır dedim kendi kendime...bugün dayanamadım aksamüstübi test aldım 4ü 20 geçiyordu yaptım bişey yok negatif dedim bi kenara koydum..sonra kk ya girdim testleri falan okudum hadi bi bakim ne durumda dedim 1 saat sonra çook hafif kırmızı bi çizgi olusmus gördüm...yarım saat sonrası geçersiz nasılsa değilim dedim...ama duramadım kör şeytan hain şeytan! ben yarın sabah kullanıcaktım o testi ama az önce diğerini de yaptım aynı çizgi ilk 1 yada 2 dk içerisinde çıktı baya açık renk gene ama orda görüyorum,şimdi sizce ben neyim hamiş olabilir miyim bu hikayenin sonu nasıl biter?? hepinizi kocaman öpüyorummmmm!!!bi el atın bacılarımmm :26::26:
Son düzenleme: