Gebeliğe Hazırlık Gebelik testleri silik cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cilser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
64
22
3
36
Dun gece avrupa hospitale gittim eski beta hcg 2 idi dun 0.01 cikti idrar tahlillarim pozitif doktor hic umut yok dedi hamilemiyim yardim.edin en son 13 haziranda adet oldum

Eklentiler

• 20200730_193318.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 201
  • 20200730_193214.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 150
  • 20200730_193330.webp
    9 KB · Görüntüleme: 161
Test sonucun 0 çıktıysa artık idrarda bakmanın bi anlamı yok ki. Testler beklemiş belli ki ondan pozitif. Şimdiye kadar kanda artış olurdu hamile değilsin canım

İdrar testleriniz bana pozitif gibi degil de, kuruma cizgisi gibi geldi.

Cok enteresan ya ama en doğru sonuç kan testidir cnm

Gebelik olabilir aynı durumu ben yaşadım. Kanda ultrasonda yoktu ama evdeki testlerde vardı. Sonuç düşük yaptım. İnşallah sizin öyle olmaz. Bekleyin ağır kaldırmayın kadın doğuma görünün derim

Evet dusuk durumunda bole oluyormus cok.yasayan olmus forumda 0.01 ile ikiz dogum.yapan arkadaslar var artik allahtan hayirlisi

Aynen yine de dikkat edin inşallah bebisin sağlıklı bir şekilde seninledir
3 senedir ugrasiyorum tam dedim tedavi felan baslayayim dedim korona girdi yasim 32 daha knce doktor yumurtalik rezervlerimde azalma oldugunu soyledi bosu bosuna roll ile bebetime yuzunden hayal kirikligi yasadim birde herkese haber verdim suan bok gibiyim :/

Öyle söyleme seni çok iyi anlıyorum bekel bakalım nasibinde ne varsa o olur benim altı sene bitti ne fayda. Her ay ayrı Bi beklenti heves üzüntü bu durumu sadece yaşayan bilir. Sen sadece bekle kimseye de bisey deme soran olursa da adet oldum de geç çevre baskısı da çok kötü etki ediyor maalesef

Allahim sanada boy boy hayirli evlatlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…