Evet cnm 1.20 den küçük demek.bnmki 1.2 cıkmisti<1.20 yazıyor evet yani tam anlayamadım referans değer derken aslında böyle yazdığı için değerim bir yirmiden düdüklü demek?
1.20den küçük demek evet. Yani 0 da olabilir 0.5 de ama küçük yani. Kan verdiğiniz laboratuvar gebelik pozitif için referans değer olarak 1.2 belirlemiş, üstünde çıksaydı pozitif olacaktı ama dediğim gibi 4 gün gecikmeye, diyelim geç döllenme oldu en azından çift haneli sayılara çıkmalıydı diye düşünüyorum.<1.20 yazıyor evet yani tam anlayamadım referans değer derken aslında böyle yazdığı için değerim bir yirmiden düdüklü demek?
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin evlat çok güzel bı duygu eşsiz en gerçek sevgi Allahım isteyen herkese ve haleden herkese bu duyguyu yasatsinBnm de bi hafta önce aynı cıktı beta adetime 10 gün vardı o zamn bu haftada erken gebelik normal gebelik testi yaptım negatif ıns adetim gecikir
Seni üzmek istemem ama bendede böyle cktı snra adet oldım istersen yarın tekrar dene ckarsa yine kan ver bende ckmamıştı tekrarKızlar sİzce bu test nedir peki kan versem mi bekleyim mi
Canım bence var git hemen kan ver inşallah olumlu haberi alırsın sonucuda bildir lutfenKızlar sİzce bu test nedir peki kan versem mi bekleyim mi
Tekrar yaptım canım yine silik çıktıSeni üzmek istemem ama bendede böyle cktı snra adet oldım istersen yarın tekrar dene ckarsa yine kan ver bende ckmamıştı tekrar
Yarın kan ver kuzumTekrar yaptım canım yine silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?