• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testleri çok silik beta HCG 1.20

Sena0917

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
77
30
38
30
Arkadaşlar adetim 4 gün gecikti dün kan verdim sonuç 1.20 çıktı göğüs ağrım kaç gündür çok ağrılı ve hassas sırt ağrım.var böyle olup sonradan değeri yükselen varmı

Son düzenleme:
Bnm de bi hafta önce aynı cıktı beta adetime 10 gün vardı o zamn bu haftada erken gebelik normal gebelik testi yaptım negatif ıns adetim gecikir

1.2 referans değerdir genelde, < 1.2 yazıyordur dikkatli bakın. 4 gün gecikmeye daha yüksek olmalıydı. Artı hcg kanda yükselmeden idrara geçmez.

<1.20 yazıyor evet yani tam anlayamadım referans değer derken aslında böyle yazdığı için değerim bir yirmiden düdüklü demek?

Idrar testlerine hiç güvenemez oldum gerçekten. Beni de birkaç defa yanılttı idrarda pozitif görüp kanda negatif gördüm. O yüzden en sağlıklısı adet geçikince gidip kan vermek.

<1.20 yazıyor evet yani tam anlayamadım referans değer derken aslında böyle yazdığı için değerim bir yirmiden düdüklü demek?
1.20den küçük demek evet. Yani 0 da olabilir 0.5 de ama küçük yani. Kan verdiğiniz laboratuvar gebelik pozitif için referans değer olarak 1.2 belirlemiş, üstünde çıksaydı pozitif olacaktı ama dediğim gibi 4 gün gecikmeye, diyelim geç döllenme oldu en azından çift haneli sayılara çıkmalıydı diye düşünüyorum.

Anlıyorum evet teşekkür ederim daha öncede kimyasal gebelik geçirmiştim ondan şüphelendim şimdi bugün 5. Günüm hala adet olmadım :/

Bnm de bi hafta önce aynı cıktı beta adetime 10 gün vardı o zamn bu haftada erken gebelik normal gebelik testi yaptım negatif ıns adetim gecikir
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin evlat çok güzel bı duygu eşsiz en gerçek sevgi Allahım isteyen herkese ve haleden herkese bu duyguyu yasatsin

Kızlar sİzce bu test nedir peki kan versem mi bekleyim mi

Eklentiler

• IMG_20200918_142957.webp
    IMG_20200918_142957.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 362
Back