Fotografı paylasır mısınLütfen yardımcı olur musunuz
Yani bidaha test deneyin veya doktora gidin bilemedim bende ne diyecegimiYorumlar aklımı çok karıştırdı
Ay çöpü karıştırdım kendimden iğreniyorum şuanYani bidaha test deneyin veya doktora gidin bilemedim bende ne diyecegimi
Ay çöpü karıştırdım kendimden iğreniyorum şuanfotoğrafta çok belli olmuyo ama eşimde var dedi ondan son çare buraya yazmak oldu
T nin sol tarafına doğru ilk 10 dakika içerisinde gördüm bu çizgiyiYani bidaha test deneyin veya doktora gidin bilemedim bende ne diyecegimi
İki gün sonra tekrar testi tekrar edin testin beta yukseldikce Koyulasmaya başlaması gerek ya da direk kan vererek öğrenebilirsinizT nin sol tarafına doğru ilk 10 dakika içerisinde gördüm bu çizgiyi
Çünkü benim ilk testim de görünür gorunmezken ertesi sabah yaptığım daha net gözüküyorduİki gün sonra tekrar testi tekrar edin testin beta yukseldikce Koyulasmaya başlaması gerek ya da direk kan vererek öğrenebilirsiniz
Bugün sabahta yaptım yine gözükücek mi bişey bilmiyorum bekliyorum şuan ama yine böyle belli belirsiz olursa regl günümü bekliyicem zaten 4 gün kaldı gecikme olursa yenilerim çok teşekkür ederimÇünkü benim ilk testim de görünür gorunmezken ertesi sabah yaptığım daha net gözüküyordu
Sonuç nediirrBugün sabahta yaptım yine gözükücek mi bişey bilmiyorum bekliyorum şuan ama yine böyle belli belirsiz olursa regl günümü bekliyicem zaten 4 gün kaldı gecikme olursa yenilerim çok teşekkür ederim
İlk 20 dakikada yine hayalet çizgi gördüm erken gebelik testide yaptım ikisindede varla yok arası çizgiyi gördüm ama güvenemiyorum çünkü önceki yaptığım erken gebeliklerde çıkmayıp kaset testlerde görmem çok saçma geldi sadece ben görsem kafayı yedim artık diyicem ama eşimde gördü 2 gündür yaptığım testlerde bilemiyorum oyüzden umutlanmakta istemiyorumSonuç nediirr
Sanki göremedim veya fotoğrafta net görünmüyor bilemedim insallah pozitiftirAy çöpü karıştırdım kendimden iğreniyorum şuanfotoğrafta çok belli olmuyo ama eşimde var dedi ondan son çare buraya yazmak oldu
Fotoğrafta hiç net değildi haklısınızSanki göremedim veya fotoğrafta net görünmüyor bilemedim insallah pozitiftir
Allah gönlüne göre versinFotoğrafta hiç net değildi haklısınızgaliba fazla umutlanıyorum bu ay farklı şeyler hissettiğim için
Yani benim erken gebelik testlerinde görünür görünmez çıkıp normal kaset testlerde daha net gosteriyodu emin olmak için bence kan verin kendinizi de strese sokmamis olursunuzzİlk 20 dakikada yine hayalet çizgi gördüm erken gebelik testide yaptım ikisindede varla yok arası çizgiyi gördüm ama güvenemiyorum çünkü önceki yaptığım erken gebeliklerde çıkmayıp kaset testlerde görmem çok saçma geldi sadece ben görsem kafayı yedim artık diyicem ama eşimde gördü 2 gündür yaptığım testlerde bilemiyorum oyüzden umutlanmakta istemiyorum
Yani benim erken gebelik testlerinde görünür görünmez çıkıp normal kaset testlerde daha net gosteriyodu emin olmak için bence kan verin kendinizi de strese sokmamis olursunuz
bat a 3 gün kaldı duphaston kullandım bu ay eğer reglim gecikirse vericemYani benim erken gebelik testlerinde görünür görünmez çıkıp normal kaset testlerde daha net gosteriyodu emin olmak için bence kan verin kendinizi de strese sokmamis olursunuzz