Gebelik testleri çok önemli🙏🏻

gulkedo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
133
31
25
Merhabalar bir süredir bu platformda aklımda takılanlara yanıt atıyorum. 8 aydır bebiş denemesi yapıyoruz bu ay ilk defa çatlamam oldu ve değerlendirdik. Yumurtlamadan beri kasık ağrısı göğüs ağrısı göğüslerimde bariz bir değişim bel ağrısı mide bulantısı yaşıyorum. Reglime 5 gün kaldı dayanamayıp test yaptım burda birisinin yazısında erken gebelik testlerinin çok güvenilir olmadığı kaset testlerin daha güvenilir olduğu yazısını gördüm. Oyüzden hem erken gebelik hemde normal test yaptım. Erken gebelikte birşey çıkmazken kaset testimde hayalet çizgi gördüm ve gebeliğini bu şekilde olan birçok insan varmış. Ama emin olmak adına sormak istiyorum normal kaset testler gerçekten güvenilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben hem erken hemde kaset testte yaptım ikisinde de cift cizgi gördüm o yüzden ikisinden de memnundum :)

Yani bidaha test deneyin veya doktora gidin bilemedim bende ne diyecegimi
Ay çöpü karıştırdım kendimden iğreniyorum şuan fotoğrafta çok belli olmuyo ama eşimde var dedi ondan son çare buraya yazmak oldu

Eklentiler

• IMG_2869.jpeg
    98,9 KB · Görüntüleme: 113
Çünkü benim ilk testim de görünür gorunmezken ertesi sabah yaptığım daha net gözüküyordu
Bugün sabahta yaptım yine gözükücek mi bişey bilmiyorum bekliyorum şuan ama yine böyle belli belirsiz olursa regl günümü bekliyicem zaten 4 gün kaldı gecikme olursa yenilerim çok teşekkür ederim

İlk 20 dakikada yine hayalet çizgi gördüm erken gebelik testide yaptım ikisindede varla yok arası çizgiyi gördüm ama güvenemiyorum çünkü önceki yaptığım erken gebeliklerde çıkmayıp kaset testlerde görmem çok saçma geldi sadece ben görsem kafayı yedim artık diyicem ama eşimde gördü 2 gündür yaptığım testlerde bilemiyorum oyüzden umutlanmakta istemiyorum

Sanki göremedim veya fotoğrafta net görünmüyor bilemedim insallah pozitiftir
Fotoğrafta hiç net değildi haklısınız galiba fazla umutlanıyorum bu ay farklı şeyler hissettiğim için

Yani benim erken gebelik testlerinde görünür görünmez çıkıp normal kaset testlerde daha net gosteriyodu emin olmak için bence kan verin kendinizi de strese sokmamis olursunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…