Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 10 gün kala gebelik öğrenilmez.Eki Görüntüle 3536008 Eki Görüntüle 3536009 Kızlar selamlar, burda yeniyim ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Adetime 10 gün var üç farklı test yaptım erken gebelik testi ve bir de kan verdim testlerin ikisinde Silik ikinci çizgi çıktı kan verdim negatif diğer testte negatif. İkinci yaptığım test daha pembe ve daha belirgin çıktı. Fazlaca akıntım var kaşık ağrım var ve göğüs hassasiyetim var. Bu durumu yaşayanlar yorumlayabilir mi? Fotoğraf ekliyorum
Evet gerçekten beklemek çok zor, kızıma hamileyken yumurtalığımın biri torsiyon oldu ( yumurtalık döndü) ameliyatla geri çevirdiler. Bir kadın doğumcu torsiyon ilk beş yılda daha çok tekrarlar ve bu sefer kurtarma ihtimali daha düşük olur gebelik düşünüyorsanız çok geciktirmeyin dediği için istiyorum ikinci çocuğu. Yaşımda geçip gidiyor tabikiAdetinize daha 10 gün varsa testlerde yanıltıcı olabilir veya kanda çıkmayacak kadar yeni de olabilir en azından 1 hafta daha bekleseniz daha net sonuç alabilirsiniz gibi tabi beklemek çok zor orası ayrı
Kızınızı Allah bağışlasın inşallah güzel haberi de yakında alırsınız ben de 4 senedir deniyorum ama bi sonuç yok hala inşallah siz ikinci bebeğinizin ben de ilk evladımın en yakın zamanda haberini alırımEvet gerçekten beklemek çok zor, kızıma hamileyken yumurtalığımın biri torsiyon oldu ( yumurtalık döndü) ameliyatla geri çevirdiler. Bir kadın doğumcu torsiyon ilk beş yılda daha çok tekrarlar ve bu sefer kurtarma ihtimali daha düşük olur gebelik düşünüyorsanız çok geciktirmeyin dediği için istiyorum ikinci çocuğu. Yaşımda geçip gidiyor tabiki
4 yıl çok uzun zaman, Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor. Bizde ikinci bebek için 1.5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor. Ben çok yumurtluyormuşum ondan olmuyormuş bu arada bir dış gebelik geçirdim o da çok zordu. Sizin durumunuz daha farklı tabi. Ben kızıma ovülasyon testiyle hamile kaldım, belki bir yol gösterir sizde deneyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızınızı Allah bağışlasın inşallah güzel haberi de yakında alırsınız ben de 4 senedir deniyorum ama bi sonuç yok hala inşallah siz ikinci bebeğinizin ben de ilk evladımın en yakın zamanda haberini alırım
Ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı tabii ki çünkü eşimin de benim de hiç bi sağlık sorunumuz yok olsa zaten tedavi yoluna gidilir ama eşimin sperm testide çok iyi benim yumurtalarda hormonlarda yani bize beklemekten başka çare kalmıyor Hsg çekimim olacak bakalım belki orda bişey çıkar4 yıl çok uzun zaman, Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor. Bizde ikinci bebek için 1.5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor. Ben çok yumurtluyormuşum ondan olmuyormuş bu arada bir dış gebelik geçirdim o da çok zordu. Sizin durumunuz daha farklı tabi. Ben kızıma ovülasyon testiyle hamile kaldım, belki bir yol gösterir sizde deneyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Mutlaka çektirin çok faydası olurOvulasyon testi kullandım ama işe yaramadı tabii ki çünkü eşimin de benim de hiç bi sağlık sorunumuz yok olsa zaten tedavi yoluna gidilir ama eşimin sperm testide çok iyi benim yumurtalarda hormonlarda yani bize beklemekten başka çare kalmıyor Hsg çekimim olacak bakalım belki orda bişey çıkar