• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testinin silik çıkması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lady94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
118
76
28
30
2281019

Selam arkadaşlar adetime iki gün kala bu testi yaptım sonucu bu burda çekimden kaynaklı az belli olsa da çizgiyi gördüm ilk 5 dk da sizce sonuç ne göğüslerimde hafif dolgunluk ve acı var. Geçen Cumartesi günü yerleşme kanaması yaşadım Pazartesi kan verdim ama kanda çıkmadı aynı gün idrar da yaptım onda da çıkmadı acaba gebelik var mı bu testte ? Teşekkürler 😊

Bir de böyle bakın yani çizgiyi görüyorum ben

Eklentiler

• 228B3D03-2EB3-4F46-BFAE-F35BBD7769D8.jpeg
    228B3D03-2EB3-4F46-BFAE-F35BBD7769D8.jpeg
    295,5 KB · Görüntüleme: 162
Eki Görüntüle 2281019

Selam arkadaşlar adetime iki gün kala bu testi yaptım sonucu bu burda çekimden kaynaklı az belli olsa da çizgiyi gördüm ilk 5 dk da sizce sonuç ne göğüslerimde hafif dolgunluk ve acı var. Geçen Cumartesi günü yerleşme kanaması yaşadım Pazartesi kan verdim ama kanda çıkmadı aynı gün idrar da yaptım onda da çıkmadı acaba gebelik var mı bu testte ? Teşekkürler 😊
Ben de gorduuum😎

Eki Görüntüle 2281019

Pazartesi kanda nasıl çıkmaz anlamadım 4 gün arayla idrarda cikmis

Sizce de var dimi çok net olmaması kafamı karıştırıyor 😍
Kuzum benim geç döllenme oldu, adet 3 gün geçtiği halde bile hayalet çizgiydi hiç korkma Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

Benimde silik cikmisti ama sonuc negatifti bazen yanlis cikiyo umutlanma simdiden en iyisi kan testi yaptirmak
Eki Görüntüle 2281019

Ay çok şükür artık kafayı yemek üzereydim Yani kimse göstersem var diyor ama silik olduğu için emin olamıyordumm 🙈🙈
Daha cok yeni ya ondandr cnm Allhn izniyle var . Kan testiyle guzl bi sonuc alirsn insllh

Back