• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinin pozitif çıkıp sonra negatife dönmesi?

morena1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
4
1
1
Kızlar merhabaaa :)
Adetim 28 günde bir olurdu (25 yaşındayım) ve ilk defa 7 gün gecikti, haliyle test yapmak istedim.
Gecikmemin 5. günü testi yaptım ve hemen silik çizgi çıktı.
Amaaaa.. Gecikmenin 8. Günü regl oldum.. regl bittikten sonra tekrar test yaptım (neden bilmiyorum) ve negatifti..
Bu durum başına gelen varmı? Hamileliği boyunca regl olan kadınlar da varmış diye duydum.

Adetim 28 günde bir olurdu (25 yaşındayım) ve ilk defa 7 gün gecikti, haliyle test yapmak istedim.
Amaaaa.. Gecikmenin 8. Günü regl oldum.. regl bittikten sonra tekrar test yaptım (neden bilmiyorum) ve negatifti..
Bu durum başına gelen varmı? Hamileliği boyunca regl olan kadınlar da varmış diye duydum.
Kimsayal olmuş büyük ihtimal kuzum geçmiş olsun

Muhtemelen kimyasaldı. Ondan olmuştur

Back
X