- 14 Haziran 2019
- 61
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi Basak 17700
Mrb ben gebelik testi yaptım ama bir kaç gün sonra yeri belli oldu normalmi yoksa hamile olabilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olacak ki benim kızımın 3yıl once ki öğrendiğim testi duruyor... İnsan vucıdunda herhangi bir enfeksiyon yok ise idrar en steril sıvıdır.2 gün o idrarlı testi mi beklettin?
Hem de bu yaz sıcağında ???
Canım o testin kendi çizgşsiHamilemiyim
Fotoları paylasır mısın canımYa ben 3 tane daha yaptım hepsi de aynı bellii belirsiz çıktı
Fotoğraf ta gözükmüyor en belirgin o gönderdiğimFotoları paylasır mısın canım
Az önce tekrar yaptın sandım o yüzden sordum hepsinin ya yana koy ve uzaktan çek canım.. Yakından o fotoda yoktuFotoğraf ta gözükmüyor en belirgin o gönderdiğim
Bu dediklerin adet belirtisi olabilir.. Adet geçikince 2.çizgi ilk 5dk da hemen çıkıveriypr geneldeBide adetdim 2 gün gecikti karnıma hafif den sancı falan giriyo göğüslerim şişti ellediğim zaman acıyo kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum sanki hiç adet olmucakmışım gibi hissediyorum
Testin idrar damlatma yerine parmagibla bir damla su damlat. Buharlasma cizgisi mi gebelik cizgisi mi o zaman netlesiyo canim yap ve cek bize de atYa ben 3 tane daha yaptım hepsi de aynı bellii belirsiz çıktı
En azindan gorunen cizgi pembe mi degilmi bjnu anlamis oluruz15 dakikadan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı olabilir yazıyor bazı testlerin ustunde. yani ilk 15 dakikada pozitif çıkmadıysa iki gun sonrakinin bir anlamı yok diye dusunuyorum.