• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testini yanlış mı yaptım

panikprenses34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
5
0
1
26
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun reglim yarın bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi sonra testi açıp içine baktım 1 saat sonra falan görünmeyen yerde kırmızı bir çizgi var testi mi yanlış yaptım acaba bilemedim yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_7468.jpeg
    IMG_7468.jpeg
    387,7 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun reglim yarın bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi sonra testi açıp içine baktım 1 saat sonra falan görünmeyen yerde kırmızı bir çizgi var testi mi yanlış yaptım acaba bilemedim yardımcı olur musunuz
1saat sonrası geçersiz diye okumuştum burda.

1saat sonrası geçersiz diye okumuştum burda.
Belki de 1 saat sonra oluşmadı çizgi bilmiyorum ki ben 1 saat sonra baktım testi yanlış yaptığımdan şüpheleniyorum çünkü üzerine damlattım içinde damlatmak için herhangi bir aparat falan da yoktu 10 saniye dik şekilde bekletmem gerekiyormuş o yüzden şüpheye düştüm açıkçası

Orası test alanı dışında hamilelik belirtmiyor

Back