Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun reglim yarın bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi sonra testi açıp içine baktım 1 saat sonra falan görünmeyen yerde kırmızı bir çizgi var testi mi yanlış yaptım acaba bilemedim yardımcı olur musunuz
Anladım teşekkür ederim testin üzerinde dikey bir şekilde 10 saniye idrara tutun yazıyormuş ben deliklerin üzerine damlattım dedim acaba olmadı o yüzden mi böyle bir çizgi çıktı
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun reglim yarın bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi sonra testi açıp içine baktım 1 saat sonra falan görünmeyen yerde kırmızı bir çizgi var testi mi yanlış yaptım acaba bilemedim yardımcı olur musunuz
Belki de 1 saat sonra oluşmadı çizgi bilmiyorum ki ben 1 saat sonra baktım testi yanlış yaptığımdan şüpheleniyorum çünkü üzerine damlattım içinde damlatmak için herhangi bir aparat falan da yoktu 10 saniye dik şekilde bekletmem gerekiyormuş o yüzden şüpheye düştüm açıkçası