Gebelik testini ne zaman yapmaliyim

minakang

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
104
38
13
28
Merhaba adetim 5 gündür gecikti peçeteye gelen hafif kahverengi akıntm var . test yapmalı miyim yoksa 2 gün daha mı beklemeliyim .negatif sonuç almaktan çok korkuyorum .gergin beklemek de yoruyor . Ne yapacağımı şaşırdım.

Bence test yapmalısınız 5 gün gecikmeyle gebelik varsa çıkar diye tahmin ediyorum yoksa da en azından kafanız biraz rahatlar belirsizlikle uğraşmak yerine yüzleşmek gerekiyor galiba

Bence test yapmalısınız 5 gün gecikmeyle gebelik varsa çıkar diye tahmin ediyorum yoksa da en azından kafanız biraz rahatlar belirsizlikle uğraşmak yerine yüzleşmek gerekiyor galiba
Korkuyorum negatif sonucu gorup umutla bekleyisimin son bulmasını da istemiyorum .çok zor

Ben adet günümde silik çizgiyle öğrendim sizin hemen çıkar sonuç. Gidip bir test alın ve bitirin bu işi

Yaa umarim güzel sonuçlar alırsın
Ya hayal kırıklığı yaşayınca ne elim ne kolum kalkıyor her ay test sonrası uzun bir hüzün
Amin çok amin 10 ay oldu benimde her ay hüzün az önce gaz sancısı gelmiş ölcektim regl oldum sandım çok korktum normalde 28günde oluyorum ama bazen 26 da oluyo ve bugün 26. Gün yüreğim ağzıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…