Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik testini ne zaman yapmaIlyım?SABAH AÇ KARNINA TOK VS....T-YA DA FARKETMİYOR Mu
Canim sabah kalktigin gibi yap bence ac yap sivi gida almaman daha iyi aksamdan bekleyen idrar daha iyi sonuc veriyor ben o sekilde yapmistim cok silik olarak cikmisti daha yeni olusuyormus meger kanda cok dusuk cikmisti erken teshis :)
teşekkürler kk:)) ben 23 olarak hesaplamışım ve 1 gün geciktim diye umutlanıyordum..ama ben yanlış saymışım..(genelde)28 günde bir edet olan biri olarak 17 arlık ilk regl tarihim ve 13 ocak beklenen regl tarihi.:18:.Bu ay ovulasyon zamanını tutturarak çalışmaya dikkat ettik.Tevekkül ettik. Rabbim hayırlısını versin hepimize...
Canim sabah kalktigin gibi yap bence ac yap sivi gida almaman daha iyi aksamdan bekleyen idrar daha iyi sonuc veriyor ben o sekilde yapmistim cok silik olarak cikmisti daha yeni olusuyormus meger kanda cok dusuk cikmisti erken teshis :)