• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testini ne zaman yapmaIlyım?SABAH AÇ KARNINA TOK VS....T-YA DA FARKETMİYOR Mu

ac tok farketmez ama sabah ilk idrarla yaparsan birikmis oldugundan daha net cikar. hadi denede bak haber ver hamile misin;)

teşekkürler kk:)) ben 23 olarak hesaplamışım ve 1 gün geciktim diye umutlanıyordum..:49:ama ben yanlış saymışım..:50:(genelde)28 günde bir edet olan biri olarak 17 arlık ilk regl tarihim ve 13 ocak beklenen regl tarihi.:18:.Bu ay ovulasyon zamanını tutturarak çalışmaya dikkat ettik.Tevekkül ettik. Rabbim hayırlısını versin hepimize...:28:

Canim sabah kalktigin gibi yap bence ac yap sivi gida almaman daha iyi aksamdan bekleyen idrar daha iyi sonuc veriyor ben o sekilde yapmistim cok silik olarak cikmisti daha yeni olusuyormus meger kanda cok dusuk cikmisti erken teshis :)

birbirimize dua edelim kızlarrr:49::34:

Ben işten geldiğime yapmıştım 5-6 civarı aç tok fark etmiyo olduktan sonra çıkıyo

Ben işten geldiğimde yapmıştım 5-6 civarı aç tok fark etmiyo olduktan sonra çıkıyo

Back