Gebelik testine bakarmisiniz

Bi onceki yaptigim teste gore bu yaptigim daha belirgin cnm ignenin etkisi gecti yani bende bende 26sinda vurulmustum. 10 12 gunde gidiyo ztn ignenin etkisi
Anladi cnn insallah hamilesindir haberini bekliyorum

Arkadaşlar burda ikinci çizgi var mı ya gözlerim şaşı olacak 😔 bata 5gün var

Eklentiler

• 8502CEDA-AA36-4780-A8C1-35C00B58243F.webp
    8502CEDA-AA36-4780-A8C1-35C00B58243F.webp
    24 KB · Görüntüleme: 84
Bugün 4gün kaldı erken gebelik testi alayım mı çıkar mı ki kesin
Canim erken gebelik testine bosuna para verme olupda yok gösterini cok gordum burda. 2gun daha bekle dua ile. Bende adetten 3 gun önce bakan gozun kör olacagi cizgi görmüştüm eşim yüzünden erken yapmistim.
Adet duzenlerin nasil?

Canim erken gebelik testine bosuna para verme olupda yok gösterini cok gordum burda. 2gun daha bekle dua ile. Bende adetten 3 gun önce bakan gozun kör olacagi cizgi görmüştüm eşim yüzünden erken yapmistim.
Adet duzenlerin nasil?
Adetim çok düzenli 28 günde bir saatine kadar aynı gelir. Bu ay yumurtlama günü hariç öncesi günler ve sonraki iki günü değerlendirdim. Tutması için can atıyorum ama adet ağrılarım başladı sanırım kırmızıları görücem 😔😔

Adetim çok düzenli 28 günde bir saatine kadar aynı gelir. Bu ay yumurtlama günü hariç öncesi günler ve sonraki iki günü değerlendirdim. Tutması için can atıyorum ama adet ağrılarım başladı sanırım kırmızıları görücem 😔😔
Canim benden sana tavsiye sakın stres yapma evet cok can atılası bir durum ama sakin ol Rabbime bırak. Boşuna dememişler neyi cok istersen o senin imtihanın olur diye.
Benim evleneli 4 senem bitiyor ilk sene düşünmedik sonra geri kalan 3 sene de olmadi sonra eşimin varikoseli olduğunu öğrendim doktorlar direk tüp bebek normal yollazor hamile kalırsın aşılama da tutmaz dediler. Tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu ondan 2 ay sonra tam olmuyor işte diye attim kafamdan dondurulmuş embriyoları koyacaktik ki hamile olduğumu öğrendim 4senemim bitmesine 3ay kala.
Ne zaman stresten uzak durursan o zaman nasip oluyor gercekten.

Rabbim su mubarek günün yüzü suyu hürmetine insallah tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin.
Sabırla dua ile bekle sadece Rabbim ol derse olmayacak birsey yok malum.

Canim benden sana tavsiye sakın stres yapma evet cok can atılası bir durum ama sakin ol Rabbime bırak. Boşuna dememişler neyi cok istersen o senin imtihanın olur diye.
Benim evleneli 4 senem bitiyor ilk sene düşünmedik sonra geri kalan 3 sene de olmadi sonra eşimin varikoseli olduğunu öğrendim doktorlar direk tüp bebek normal yollazor hamile kalırsın aşılama da tutmaz dediler. Tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu ondan 2 ay sonra tam olmuyor işte diye attim kafamdan dondurulmuş embriyoları koyacaktik ki hamile olduğumu öğrendim 4senemim bitmesine 3ay kala.
Ne zaman stresten uzak durursan o zaman nasip oluyor gercekten.

Rabbim su mubarek günün yüzü suyu hürmetine insallah tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin.
Sabırla dua ile bekle sadece Rabbim ol derse olmayacak birsey yok malum.
Benimde 4 sene oldu ama ben ilk 3 seneyi vajinismus ile geçirdim. Geçen haziranda yendim. Allahım inşallah verir bu ay ya😔

Bugün 3gün kaldı ama adet olmadan önceki ağrılarım başladı sanırım yine bebek Yok 😔😔
Üzülme canim. Adet agrisi gibi de olabiliyor hamilelik belirtisi. Yoksa da uzulme . Herseyde vardir bir hayir. Bu ay bendede yok bisey malesef. Obur ay asilama nasipse.. tükeniyoruz malesef genede kafaya takmamak lazim

Merhaba bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yarın itibariyle 1 gün gecikti yine 😨 test yaptım tek çizgi 😤

Back
X