İnşallah hamilesindirrrrAy cok heyecanlandimm
Ne kadar zamandır deniyordun?Ay cok heyecanlandimm
P.tsi gunu bidaha test alip yapmayi dusunuyorum zaten p.tsi adet günüm cnm cizgiyi net görürsem kosa kosa hastaneye gidicem insallah görurümİnşallah hamilesindirrrr ☺☺Hemen kan testi yaptır bari pazartesi günü
Ne kadar zamandır deniyordun?
İnşallah yaaaa bana da haber verrr pazartesi günü merak ettim şimdiii. Hatta bence yarın ve sonraki günde hergün yap :) belki gitgide koyulaşır çizgi. Hatta bu erken gebelik testi değilse ondan yap bence canım o zaman daha da net çıkar2 yıl olucak 5 aydır da tedavideyim. Bu ay da olmazsa artik obur ay asilama denicez. Insallah gerek kalmaz
İnşallah yaaaa bana da haber verrr pazartesi günü merak ettim şimdiii. Hatta bence yarın ve sonraki günde hergün yap :) belki gitgide koyulaşır çizgi. Hatta bu erken gebelik testi değilse ondan yap bence canım o zaman daha da net çıkar
Şuan mantıklı bir birey olup 'canım daha çok erken reglnin gecikmesini bekle bence' demem gerekirdi sanırım ama malesef sabırsız bir bireyim :) ben aylardır 1 hafta önceden test yapmaya başlıyorum valla sen düşünErken gebelik testi aklima geldi ama catlatma ignesi vuruldugum icin bide yanlis cikar diye normal test almistim iki tane canim :) ztn zor duruyorum beni gaza getiriyosun sende :))
Sende bendensinŞuan mantıklı bir birey olup 'canım daha çok erken reglnin gecikmesini bekle bence' demem gerekirdi sanırım ama malesef sabırsız bir bireyim :) ben aylardır 1 hafta önceden test yapmaya başlıyorum valla sen düşün
Aminnn inşallahhhhSende bendensininsan beklentiye giriyor ister istemez napalim dayanamiyoruz :) insallah yanilmam hamileyimdir
Bi onceki yaptigim teste gore bu yaptigim daha belirgin cnm ignenin etkisi gecti yani bende bende 26sinda vurulmustum. 10 12 gunde gidiyo ztn ignenin etkisiCnm insallah gebesindir doktorlar ignenin etkisi 14 gün sürüyor diyor ne zaman vurulmustun ben 22 marta vuruldum bat 8 nisan test yapmaya cesaret etmedim henüz
bence var, hayırlı olsunMerhaba arkadaslar. Bebetime gebelik testi ile adetime 4 gun kala test yapmistim kuruyunca belli olan kıl gibi bi cizgi vardi. Catlatma ignesi vurulmustum ignenin 9. Günüydü heralde ignenin etkisi geciyor diye dusundum. 2 gun sonra tekrar tekrarladim ve sonuc boyle cikti benmi yanlis goruyorum acaba yoksa silik cizgi mi var ? Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben yanilmiyorumdur cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler
Insallah dogrudur tesekkur ederim :)bence var, hayırlı olsun
Canım inşallah hayırlı ise hamilesindir :) bence hemen bı doktora git .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?