Hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla pozitif kan testiyle netlestirinMerhaba hanımlar. Baya 6 gün varken gorseldeki 2 tane erken gebelik testini yaptım pozitif çıktı ve ilk dakikada silikti sonra belirginleşti. Bata 5 gün kala yine erken gebelik testi yaptım 3. Test (kapaklı) o da pozitif. Ama hep erken gebelik testleri hatalı olabilir dendiği için kaset testte yaptım. O da en altta onda da 2. Çizgi belirgin ama kırmızı da değil. Sizce gebelik var mı? ( Bence var ama yine de sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ) Bir de hastaneye tabiki gideceğim ama bat gününu mu beklemeliyim.
Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testleri acabaMerhaba hanımlar. Baya 6 gün varken gorseldeki 2 tane erken gebelik testini yaptım pozitif çıktı ve ilk dakikada silikti sonra belirginleşti. Bata 5 gün kala yine erken gebelik testi yaptım 3. Test (kapaklı) o da pozitif. Ama hep erken gebelik testleri hatalı olabilir dendiği için kaset testte yaptım. O da en altta onda da 2. Çizgi belirgin ama kırmızı da değil. Sizce gebelik var mı? ( Bence var ama yine de sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ) Bir de hastaneye tabiki gideceğim ama bat gününu mu beklemeliyim.
Hadi 1 inde yanılma olabilir de digeride aynı cıkmış hayırlı olsunMerhaba hanımlar. Baya 6 gün varken gorseldeki 2 tane erken gebelik testini yaptım pozitif çıktı ve ilk dakikada silikti sonra belirginleşti. Bata 5 gün kala yine erken gebelik testi yaptım 3. Test (kapaklı) o da pozitif. Ama hep erken gebelik testleri hatalı olabilir dendiği için kaset testte yaptım. O da en altta onda da 2. Çizgi belirgin ama kırmızı da değil. Sizce gebelik var mı? ( Bence var ama yine de sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ) Bir de hastaneye tabiki gideceğim ama bat gününu mu beklemeliyim.
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testleriniz. Bende yapsam mı diye düşünüyorum benim de reglime 6 gün varMerhaba hanımlar. Baya 6 gün varken gorseldeki 2 tane erken gebelik testini yaptım pozitif çıktı ve ilk dakikada silikti sonra belirginleşti. Bata 5 gün kala yine erken gebelik testi yaptım 3. Test (kapaklı) o da pozitif. Ama hep erken gebelik testleri hatalı olabilir dendiği için kaset testte yaptım. O da en altta onda da 2. Çizgi belirgin ama kırmızı da değil. Sizce gebelik var mı? ( Bence var ama yine de sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ) Bir de hastaneye tabiki gideceğim ama bat gününu mu beklemeliyim.
Açıkçası. Ne zaman yumurtlama gerçekleşti bilmiyorum. İlişki 25 Şubat'ta oldu. Takvimim programına göre yumurtlama günlerim 23 Şubat 1 Mart arası. Ben testi 8 Şubat'ta yaptım. Erken gebelik testi pozitif çıktı. Kaset test gölge gibiydi. Birgün sonra 9 Şubat'ta ikisinde de çift çizgiyi gördüm. Dun ve bugün ikinci cizgi daha pembe.Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testleriniz. Bende yapsam mı diye düşünüyorum benim de reglime 6 gün varbelirtim var mı yok mu kararsızım. Umarım kan testindede hayrlı haberi alırsın
Kan verdin mi canım hayırlı olsun gebelik var gözüküyorAçıkçası. Ne zaman yumurtlama gerçekleşti bilmiyorum. İlişki 25 Şubat'ta oldu. Takvimim programına göre yumurtlama günlerim 23 Şubat 1 Mart arası. Ben testi 8 Şubat'ta yaptım. Erken gebelik testi pozitif çıktı. Kaset test gölge gibiydi. Birgün sonra 9 Şubat'ta ikisinde de çift çizgiyi gördüm. Dun ve bugün ikinci cizgi daha pembe.
Hagi uğurlu olsun sağlıkla alın kucaginda benimde böyleydi derken bana mı yazdınız merak ettim yani bu sabah yaptım negatif benim yukarıdaki test neden öyle çıktı bilmiyorum o gün iki testte silik çıktı ama saat sonra verdi sonucu.benimde böyleydi aynıı.. aynı gün kan verdim 8.75 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 42 çıktıı.. bugün tekrar verdim bakalm sabah alacağım sonucu:) ptesi keseyi görrz inşallah. hastanede çalştğım için az önce baktm ama kese görünmüyor karından daha çok küçük biliyoruminşallahh gönlünüze gör verir Rabbimm. sağlıkla kucağmza alırız hepimiz.
Kızlar adetimden6 gün geçti test yaptım art arda pozitif dimiMerhaba hanımlar. Baya 6 gün varken gorseldeki 2 tane erken gebelik testini yaptım pozitif çıktı ve ilk dakikada silikti sonra belirginleşti. Bata 5 gün kala yine erken gebelik testi yaptım 3. Test (kapaklı) o da pozitif. Ama hep erken gebelik testleri hatalı olabilir dendiği için kaset testte yaptım. O da en altta onda da 2. Çizgi belirgin ama kırmızı da değil. Sizce gebelik var mı? ( Bence var ama yine de sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ) Bir de hastaneye tabiki gideceğim ama bat gününu mu beklemeliyim.
Tebrikler hamilesiniz kan verin üstteki teste 2.cizgi cok daha belirginKızlar adetimden6 gün geçti test yaptım art arda pozitif dimi
Sizinki gbi silik cimisti tekrarladnz mi sizHagi uğurlu olsun sağlıkla alın kucaginda benimde böyleydi derken bana mı yazdınız merak ettim yani bu sabah yaptım negatif benim yukarıdaki test neden öyle çıktı bilmiyorum o gün iki testte silik çıktı ama saat sonra verdi sonucu.
Canım ya inşallah gebelik vardır. Var gibi duruyor ama adet gününü bekle ve direkt tahlileMerhaba hanımlar. Baya 6 gün varken gorseldeki 2 tane erken gebelik testini yaptım pozitif çıktı ve ilk dakikada silikti sonra belirginleşti. Bata 5 gün kala yine erken gebelik testi yaptım 3. Test (kapaklı) o da pozitif. Ama hep erken gebelik testleri hatalı olabilir dendiği için kaset testte yaptım. O da en altta onda da 2. Çizgi belirgin ama kırmızı da değil. Sizce gebelik var mı? ( Bence var ama yine de sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ) Bir de hastaneye tabiki gideceğim ama bat gününu mu beklemeliyim.
Evet iki gün sonrası pazartesi Geely adı galiba testin kaset test yaptım negatif çıktı ama adet olmuyorum onyuzden merak ettim. Yarın yine sabah yaparım stresden midir nedir kesildi adetim hapda kullanıyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum ama adet olmuyorum siz kullandınız mıSizinki gbi silik cimisti tekrarladnz mi siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?