• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde sonradan çıkan ikinci cizgi

Tansukk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
22
17
3
26
Merhabalar , adetime 4 gün var ve gebelik testi yaptım beş dk beklediim bişey çıkmadı ve çöpe attım sonradan bı bakayım dedim çöpten çıkarınca ikinci cizgi silik bı sekilde vardı. Sizde gebelik var mıdır?ben önceki aylarda da yaptım test ama bir gün bile geçmesine rağmen ikinci cizgi çıkmazdı

Canım bu şekilde hamilelik öğrenen de çok
Ama yanlış çıkanda çok.
En iyisi sabah ilk idrarla tekrarla aklında şüphe kalmaz

Adetime iki gün var bakalım 😊 zaman geçmiyor 😁

Benimde bu sekildeydi baya belirgin 2 cizgi vardı kan vermeye gittim ama hamile değildim. Varsa anında çıkıyor zaten 40 50 saniye de ama umarım siz hamilesinizdir😊

Merhaba hamileydim ama 6 haftalıkken 20 Mart'ta düşük oldu
Çok geçmiş olsun üzüldüm rabbim dilediği zaman tekrar verecektir eminim. Bende şu an adetime 3 gün var ve dün test yaptım sabah 2 saat sonra baktım ve silik çizgi vardı o yüzden merak etmiştim

Çok sağolun 💜 benimde öyle olmustu sonradan ikinci çizgi çıkmıştı çok heyecanlı bı dönem hepimiz sabırsızlanıyoruz. İnşallah vardır ❤️ adet gününde kan testi yaptırın kesiin sonuç çıkar

Çok geçmiş olsun üzüldüm rabbim dilediği zaman tekrar verecektir eminim. Bende şu an adetime 3 gün var ve dün test yaptım sabah 2 saat sonra baktım ve silik çizgi vardı o yüzden merak etmiştim
sizin nedir durum gebemisiniz acaba

Back