• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde silik ikinci çizgi hamile olabilir miyim

Madamco

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
66
9
8
24
Suphelendigim için test yaptım 5 dakika içerisinde o silik güzel çizgi çıktı hamile olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG20210905134452.jpg
    IMG20210905134452.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 260
Adet gecikmesinden ne kadar sonra test yaptınız? Silik çizgi yüksek oranda gebelik oluyor ama olmadığı zamanlarda oluyor. Bir iki gün sonra testi tekrarlayın veya en kesin olan kan testi yaptirin içiniz rahat eder.

Adet gecikmesinden ne kadar sonra test yaptınız? Silik çizgi yüksek oranda gebelik oluyor ama olmadığı zamanlarda oluyor. Bir iki gün sonra testi tekrarlayın veya en kesin olan kan testi yaptirin içiniz rahat eder.
Teşekkür ederim hastaneye gideceğim birazdan çok heyecanlıyım

Merhaba arkadaşlar ben de ilk kez test yaptım adetime 6 gün kala biliyorum erken ama aynı şekilde olan var mı acaba

Eklentiler

• 4B8DBCD7-C7A8-4242-86AF-C8A1E58F295F.jpeg
    4B8DBCD7-C7A8-4242-86AF-C8A1E58F295F.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 99
Merhaba arkadaşlar ben de ilk kez test yaptım adetime 6 gün kala biliyorum erken ama aynı şekilde olan var mı acaba
Canım bu test bozuk ben 2. Gebeliğim şuan sütüö çocuğumu zahirleyince annemin şüphesiyle test yaptım bir hafta kala adetime silik çıktı mümkün çıkabilir ama şuan yaptığın test bozuk yeniden yap yarın aç karnına

Kaç haftalık oluyor yani

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-06-13-44-37-70.jpg
    Screenshot_2021-09-06-13-44-37-70.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 102
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Merhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.
Belirtilerimi söylemek isterim sizlere yorum yaparsanız sevinirim.(test yapacağım ama bilenlerden de yorum almak istedim)
Ağustos 17 bebiş yapmaya karar verdik 1 yıllık evliyim.
Hissettiğim belirtilerimgöğüslerim uzun süredir hiç böyle şişmedi ve acımamıştı resmen üstüne yatamıyorum dokunamıyorum uçları da çok acıyor yeşil damarları belirginleşti
Sağ kasığım da özellikle agrı var ara ara özellikle geceleri,sarı renkli akıntım oluyordu 2 haftadır fakat bugün akşam pembe rengi gibi bir akıntı geldi fotoğrafı cektşm iğrenç olur diye yüklemedim ama yorum yapmak için görmek isteyen olursa yüklerim çok çok özür dilerim tekrar bunu söylediğim için

ve sabahları ara ara rahatsız etmese de bulantılarım oluyordu
Ayrıca son 4.5 gündür özellikle kaşıkta ve karnımda batmalar oluyor arada
Son adet başlangıç tarihim 16 Ağustos ve bitişinden Bu yana yumurtlama günleri de değerlendirerek 2 günde bi ilişki yaşadık bu güne kadar. Sizce testi ne zaman yapmalıyım,acaba adet başlangıcımıdır ki bu gördüğüm akıntı 🥺😢😢😢 lütfen yanlış anlamayın test yapacağım elbette ama yorumunuzu almak istedim yalayan bilenlerden ve negatifi görmek insanı kötü yapıyor ister istemez 😔

Merhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.
Belirtilerimi söylemek isterim sizlere yorum yaparsanız sevinirim.(test yapacağım ama bilenlerden de yorum almak istedim)
Ağustos 17 bebiş yapmaya karar verdik 1 yıllık evliyim.
Hissettiğim belirtilerimgöğüslerim uzun süredir hiç böyle şişmedi ve acımamıştı resmen üstüne yatamıyorum dokunamıyorum uçları da çok acıyor yeşil damarları belirginleşti
Sağ kasığım da özellikle agrı var ara ara özellikle geceleri,sarı renkli akıntım oluyordu 2 haftadır fakat bugün akşam pembe rengi gibi bir akıntı geldi fotoğrafı cektşm iğrenç olur diye yüklemedim ama yorum yapmak için görmek isteyen olursa yüklerim çok çok özür dilerim tekrar bunu söylediğim için

ve sabahları ara ara rahatsız etmese de bulantılarım oluyordu
Ayrıca son 4.5 gündür özellikle kaşıkta ve karnımda batmalar oluyor arada
Son adet başlangıç tarihim 16 Ağustos ve bitişinden Bu yana yumurtlama günleri de değerlendirerek 2 günde bi ilişki yaşadık bu güne kadar. Sizce testi ne zaman yapmalıyım,acaba adet başlangıcımıdır ki bu gördüğüm akıntı 🥺😢😢😢 lütfen yanlış anlamayın test yapacağım elbette ama yorumunuzu almak istedim yalayan bilenlerden ve negatifi görmek insanı kötü yapıyor ister istemez 😔
Bu arada hayırlı olsun ☺️ Darısı bizlerin başına

Back