• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testinde silik cizginin cikip yok olmasi

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
198
37
iki gun once test yaptim silik cizgi cikti inanamayip arkadaslarma gosterdim herkes gordu 1 saate yakin sonra silik cizgi yok oldu.kuruyuncada sadece yeri belliydi ama pembelik yada kirmizilk yoktu golge gibiydi bu sabahta yineledim negatif cikti.test mi bozuktu bende mı bozukluk var basina gelen var mi :))

Birinde çıkıp birinde çıkmaması kafanı karıştırmış. En güzeli kan testi yaptırmak Can'ım. Kan kesin sonuç verir.
ya yirmi gun once kimyasal gebelik kanamam bitti yani yirmi gun oluyo biteli bende meraktan yaptim.kimisi hemen kalmis ama sanirim o hemenlerden ben degilim ayin 8 de baslamsti kanamam simdi sekizinde olmazsam ozaman yaptrym diyorm

iki gun once test yaptim silik cizgi cikti inanamayip arkadaslarma gosterdim herkes gordu 1 saate yakin sonra silik cizgi yok oldu.kuruyuncada sadece yeri belliydi ama pembelik yada kirmizilk yoktu golge gibiydi bu sabahta yineledim negatif cikti.test mi bozuktu bende mı bozukluk var basina gelen var mi :))

Arkadaşım aynısını ben yaşadım 5 gün önce.. ikinci çizgi silik çıktı Sonra tamamen kayboldu.. bat bugündü ama olmadım da..

Arkadaşım aynısını ben yaşadım 5 gün önce.. ikinci çizgi silik çıktı Sonra tamamen kayboldu.. bat bugündü ama olmadım da..
ben bugun tekrarladim bu seferde negatif cikti canim bugun yaptgm bebetime di digeri bluewait mi ne ole biseydi.gebe oldgnu ogrebirsen yazarsin canim adet olursanda yaz merak ediyrm

Slm. Bnde gecen sene erken gebelik testi yaptim direk 2. Cizgi cikti aksama dogru siliklesti kan verdim sonuc 0 cikti eve geldigimde 2. Cizgi kaybolmustu pek guvenme testlere

Yok canım maalesef yapamadım kayınvalidemde kalıyorum 2 gündür evden çıkmam sorun nereye gidiyorsun diye soracağı için çıkamadım akşam eşim test alıp gelecek..
tamam canim insallah vardr hayirlisi yaptgnda yazarsn.mantik olarak dusunursek 5 ila 20 dk arasindaki sonuc okunuyo 20 dk dan sonra kaybolsada bi gecerliligi olmuyo ama benim ikinci yaptgm negatife cikti olsaydi cikardi dusunuyrm senin insallah vardr.

tamam canim insallah vardr hayirlisi yaptgnda yazarsn.mantik olarak dusunursek 5 ila 20 dk arasindaki sonuc okunuyo 20 dk dan sonra kaybolsada bi gecerliligi olmuyo ama benim ikinci yaptgm negatife cikti olsaydi cikardi dusunuyrm senin insallah vardr.

Hayırlısı canım ya Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.. ne kadarlık evlisin sen..?

Slm. Bnde gecen sene erken gebelik testi yaptim direk 2. Cizgi cikti aksama dogru siliklesti kan verdim sonuc 0 cikti eve geldigimde 2. Cizgi kaybolmustu pek guvenme testlere
benim yaptigm test normaldi canim erkwn gebelik degildi cizgim tamamen silinmedi kuruyunca yer izi kaldi bende iki gun sonea tekrarladım ama su lanet bozuk marka bebetime ile yaptim baska bulamadm o da bariz negatif verdi bende negatif diye kabullendim ayin onuna kadr bekliycm kismet

IMG_1578.JPG
IMG_1577.JPG
IMG_1578.JPG

Back