• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde silik çizgi?

Handenurr07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
17
3
1
19
Sevgilimle en son iki hafta önce ilişkiye girdik, kondom ile korunuyoruz tabii ki, ve ilişkiye girdiğimiz günler yumurtlama günüm değildi. Fakat reglim iki gün gecikti ve hemen evham yapıp test yaptım.silik çizgi var.
1000010784.webp

Sevgilimle en son iki hafta önce ilişkiye girdik, kondom ile korunuyoruz tabii ki, ve ilişkiye girdiğimiz günler yumurtlama günüm değildi. Fakat reglim iki gün gecikti ve hemen evham yapıp test yaptım.silik çizgi var.
Eki Görüntüle 3559193
Bazı markalar silik cikartiyormus markasi neydi?
Kan verin bence gecikmeniz varmis gebelik olabilir,kimyasal olabilir,dış gebelik olabilir..

Bazı markalar silik cikartiyormus markasi neydi?
Kan verin bence gecikmeniz varmis gebelik olabilir,kimyasal olabilir,dış gebelik olabilir..
Days doctor isimli bir test, gecikme bir kaç gün olunca normal diye düşünüyorum ama. Ayrıca gebelik istemiyorum evli değiliz, kürtaj da aşırı pahalı yani ne yaparım bilmiyorum

Eki Görüntüle 3559193
Kaç dk içinde çıktı çizgi?
Bazen kuruma çizgisi olabiliyor.

Eki Görüntüle 3559193
Kuruma cizgizi gibi durmuyor canım kurama çizgisi 1 saat sonra oluşuyor sen beklemeden çıktı diyorsun emin ol su çizgiyi görmek isteyen nice bayanlar var burda sevgilin eğer anlayisliysa birşeyler yapar bence kan verip emin ol sonra oturup bir yol bulun ama içinde kürtaj olmayan inşallah gerek kalmaz stresten oluyordur ne diyeyim Allah yardımcın olsun

Anlayışla karşılayacak bir aileye sahip değilim
İnsallah bozuktur test diyelim o zaman ki tam tersiyse bile ailenden sakla sevgilinle bir düzen kurun kndiniz çok günah bile bile kürtaj yaptırmak düşürtmek şu mübarek aylarda böyle bir günaha bulaşma derim en iyisi kan verip netleştirmek stres de bazen mevsimler bile gecikme yapabiliyor ve şimdi bundan sevgiline bahsettin mi tepkisi ne

İnsallah bozuktur test diyelim o zaman ki tam tersiyse bile ailenden sakla sevgilinle bir düzen bçkurun kndiniz çok günah bile bile kürtaj yaptırmak düşürtmek şu mübarek aylarda böyle bir günaha bulaşma derim en iyisi kan verip netleştirmek stres de bazen mevsimler bile gecikme yapabiliyor ve şimdi bundan sevgiline bahsettin mi tepkisi ne
Bahsettim, o da benim gibi kürtajı düşünüyor ya da bi çaresine bakarız diyor,bi düzen kurmamız imkansız çünkü daha 19 yaşındayım ve üniversiteden dönünce gideceğim yer aile evi..

Kuruma cizgizi gibi durmuyor canım kurama çizgisi 1 saat sonra oluşuyor sen beklemeden çıktı diyorsun emin ol su çizgiyi görmek isteyen nice bayanlar var burda sevgilin eğer anlayisliysa birşeyler yapar bence kan verip emin ol sonra oturup bir yol bulun ama içinde kürtaj olmayan inşallah gerek kalmaz stresten oluyordur ne diyeyim Allah yardımcın olsun
Tek duam negatif çıkması, bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama şu an değil..

Back
X