Hemen 5 dk içinde mi çıkıyor çift çizgi4 tane yaptım dördünde de ikinci çizgi silik çıktı sürekli ama kanda negatif çıkıyor 7 gün gecikti
EvetHemen 5 dk içinde mi çıkıyor çift çizgi
Bilmiyorum ki ilginç normalde önce kanda çıkar sonra idrarda kullandığınız testler hatalı olabilir
Kaç çıktı değeriniz
Evet bende de öyle. Geçen ayda silik çıktı gecikmenin 3. Günü adet oldum bu ayda yine silik gecikmenin 5. Günü hala olmadım ama umudum yok çünkü silik çizgilerin günden güne koyulaşması gerekiyorBende tahlil verdim bakalım sonuçları bekliyorum. Sizde de evdeki testler benzer sonuçlar verdiği için ümitsizliğe kapıldım. Sanırım testlerde sorun oluyor.
Kan sonucunuz noldu bu arada bende vermeyi düşünüyorumBende tahlil verdim bakalım sonuçları bekliyorum. Sizde de evdeki testler benzer sonuçlar verdiği için ümitsizliğe kapıldım. Sanırım testlerde sorun oluyor. Ben prodoctor erken gebelik testi kullandım 2 gündür. Bir kaç kez daha yapmıştım onlarda tek çizgi olmuştu sadece ama güvenmemek gerek demek ki.
İlk kanda beta değeriniz kaç çıktı ?Bende bu şekilde öğrenmiştim gittim kan verdim pozitif çıktı şuan 3 haftalık
Geç döllenme olmuş olabilir acaba gebelik var gibi duruyor ama bilemedimDünkü ve bugünkü testlerim, en alttakini az önce yaptım. Haftasonu olduğu için kan veremiyorum. Acaba testlerde yanılgı mı, bu kadar silik çizgiler kanda değer artışı olarak görünür mü ?
Eki Görüntüle 3508759
221İlk kanda beta değeriniz kaç çıktı ?